Τα πουκάμισα είναι τα ρούχα που μας συντροφεύουν όλες τις εποχές του χρόνου, σε όλες τις στιγμές μας, μικρές, μεγάλες, σπουδαίες ή καθημερινές. Χωρίς όρια, νόρμες και κανόνες, τα πουκάμισα είναι η επιτομή της κομψότητας και του ανδρόγυνου look.

Κομψό, όμορφο, διαχρονικό και ντελικάτο, το πουκάμισο πάντα θα κερδίζει την ψήφο εμπιστοσύνης μας. Πάντα θα είναι η δυναμική εναλλακτική του αγαπημένου μας staple φορέματος. Πάντα θα κυριαρχεί στην ντουλάπα μας και θα γίνεται το κέντρο της προσοχή μας, με την δυναμική και επιβλητική παρουσία του.

Το πουκάμισο έχει μεταφερθεί από την αντρική γκαρνταρόμπα στην γυναικεία και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτό: Η χειραφέτηση των γυναικών. Η πίστη στην γυναικεία δύναμη. Η πίστη ότι οι γυναίκες με την δυναμικότητά τους θα σώσουν τον κόσμο. Και θα τα καταφέρουν.

Το πουκάμισο είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος σε έναν κόσμο που η γυναίκα είναι πλέον ισότιμη με τον άντρα και φυσικά αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Σημαίνει όμως κυρίως ότι πρέπει να διεκπεραιώσει τις ίδιες υποχρεώσεις και να αναλάβει τις ίδιες ευθύνες, αν όχι και περισσότερες. Το πουκάμισο λοιπόν μας παρέχει ευελιξία, άνεση ενώ ταυτόχρονα προσθέτει έναν δυναμικό χαρακτήρα στο look μας.

Φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι είμαστε και πάλι έτοιμες να υποδεχθούμε και να αγκαλιάσουμε όλα τα όμορφα και διαχρονικά πουκάμισα που αγαπάμε κάθε χρόνο. Ανάλαφρα λινά, παραμυθένια και καθαρά λευκά, γαλάζια που μας θυμίζουν θάλασσα και φυσικά stripped πουκάμισα.

Ωστόσο, υπάρχουν και δύο νέα δυναμικά new entries που θα σας συναρπάσουν: Το olive green και το κόκκινο της φωτιάς είναι εδώ και θα γίνουν το δεύτερο δέρμα μας. Τα πουκάμισα φέτος είναι κλασικά και ανατρεπτικά ταυτόχρονα.

Τα συναρπαστικά πουκάμισα αυτής της εποχής

Dassios

πουκάμισα

Antheris

πουκάμισα

Chemise

πουκάμισα

Zara

πουκάμισα

Milla

πουκάμισα

Διαβάστε επίσης:

Κοντά σορτς: Είναι και πάλι έδω πιο fashionable από ποτέ και αποτελούν συνέχεια των micro pants

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet