Η Francesca Aiello, ιδρύτρια των Frankies Bikinis, γνωρίζει την Gigi από τότε που ήταν στο σχολείο «Είναι και αρχηγός αλλά και φροντιστής! Παραμένει αυθεντική από την πρώτη μέρα που τη γνώρισα! Δουλεύει πολύ σκληρά, είναι απίστευτα έξυπνη και ένας άνθρωπος που θα βάλει λίγο πίσω τον εαυτό της για να νιώσουν οι γύρω της αγάπη και θαλπωρή». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε η Aiello το top model.

Μεγάλωσαν περνώντας τις μέρες τους στην παραλία και σε ατελείωτα sleepovers. Μέσα από αυτές τις ανέμελες εμπειρίες και οι δυο βρήκαν τη θέση τους στον χώρο της μόδας και μέσα από τη συνεργασία τους τιμούν τις στιγμές της νιότης τους- πλέον ως δύο πολύ πετυχημένες στο είδος τους γυναίκες.

Η συγκεκριμένη collection είναι εμπνευσμένη από τις καλοκαιρινές τους περιπέτειες, τα παιχνίδια τους με τα κύματα και την άμμο αλλά και από τις επισκέψεις τους στη Φάρμα της οικογένειας Hadid στην Πενσυλβανία, ένα «άσυλο» από τη δύσκολη καθημερινότητα για την Gigi, την αδερφή της Bella αλλά και τους φίλους  τους. Οι αναμνήσεις της Frankie που ξυπνούν από αυτό το μέρος αφορούν την οικογένεια, την αγάπη και τη φιλία, ενώ ενέπνευσαν τη συλλογή που τη χαρακτηρίζουν τα θερμά χρώματα και νοσταλγικά prints.

Η Gigi εμπνεύστηκε το print με το δέντρο αλλά και το γραφικό με τη μητέρα και το μωρό ελάφι που εκφράζει το δικό της προσωπικό ταξίδι στη μητρότητα με την κόρη της Khai.

Για τις ανάγκες της καμπάνιας, τις δυο φίλες φωτογράφισε η επίσης φίλη τους Alana O’Herlihy η οποία προσπάθησε να αποδώσει το πως γνωρίζει η μία την άλλη και την «ενέργεια» που έχουν μεταξύ τους!

 «Το καταπληκτικό για την Gigi και την Alana είναι ότι αλληλοστηριζόμαστε συνεχώς και επευφημούμε η μία την άλλη, οπότε αυτή η συνεργασία είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!»

Hadid

Διάβασε επίσης: Καλεσμένη σε γάμο: 10 ιδέες τι να φορέσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet