Λέγοντας layering εννοούμε το συνδυασμό πολλών τεμαχίων μαζί. Είναι μία από τις hot τάσεις που επικρατεί στο χώρο της μόδας και δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε layering και στα κοσμήματα. Τα κολιέ πολλαπλών επιπέδων έχουν γίνει απόλυτη τάση γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις όχι ένα ούτε δύο, αλλά πολλά περισσότερα κολιέ μαζί και να δημιουργείς κάθε φορά έναν διαφορετικό συνδυασμό!

Η τάση αυτή με το layering στα κολιέ έχει αγαπηθεί πολύ από τις fashion bloggers και τους στυλίστες γιατί είναι ο πιο απλός τρόπος που μπορείτε να απογειώσετε ένα αδιάφορο look και να το αναδείξετε από μία άλλη οπτική.

Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για να δημιουργήσετε το σωστό layering στα κολιέ:


1. Επιλέξτε το θέμα
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται το στυλ που θέλετε να δώσετε στα κολιέ. Αλλιώς είναι το minimal και αλλιώς είναι το boho. Αλλιώς είναι επίσης, εάν θέλετε να παίξετε με ένα χρώμα, με πολλά ή ακόμη μόνο με αλυσίδες.

2. Στρώσεις σε επίπεδα
Το καλό είναι να υπάρχουν διαφορετικά μήκη στα κολιέ. Πειραματιστείτε με διαφορετικά μήκη στις αλυσίδες για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους και να φαίνεται η κάθε μία καθαρά.

3. Δώστε χρώμα
Το χρώμα στην καθημερινότητά είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για την ψυχολογία σας. Μπορείτε να συνδυάσετε φωτεινά ή έντονα χρώματα, αλλά και χάντρες και να δώσετε μία άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση στο look σας.

4. Πέρλες & μαργαρτάρια
Οι πέρλες και τα μαργαριτάρια όταν συνδυάζονται με τα κατάλληλα ρούχα μπορούν να γίνουν η επιτομή της σύγχρονης κομψότητας. Εκπέμπουν θηλυκότητα και είναι ιδανικά για minimal εμφανίσεις.

5. Σπάστε τους κανόνες
Μπορείτε να παίξετε μαζί με τα κολιέ και με κάποιο μαντήλι ή τσόκερ το οποίο θα κάνει πιο απρόσμενο το στυλ σας.

Δες τα πιο fashion κολιέ και πάρε έμπνευση για τις δικές σου επιλογές:

Διάβασε επίσης: Shell jewellery: Τα κοσμήματα με κοχύλια είναι η τέλεια mermaidcore πινελιά στα look σας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet