Έλα, όλες έχουμε βιώσει και εκείνες τις ημέρες που δεν θέλουμε να βλέπουμε ούτε ζωγραφιστά τα τζην παντελόνια μας. Ακόμα και αν είναι εκείνο το ένα σχέδιο που φοράμε εδώ και χρόνια, που δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε με τίποτα, που με τον καιρό έχει πάρει την φόρμα του κορμιού μας, που δεν το δανείζουμε ποτέ και σε καμία φίλη μας. Ακόμα και αυτό το ENA λοιπόν, υπάρχουν μέρες που δεν θέλουμε να το φορέσουμε. Και τότε τι; Τι φοράμε εκείνες τις μέρες;

Για να σε προλάβω. Οι φούστες και τα φορέματα δεν είναι η απάντηση που ψάχνουμε σε αυτή τη φάση. Ας πούμε ότι είμαστε από εκείνες τις γυναίκες που αγαπούν τα παντελόνια, και μόνο τα παντελόνια. Τι άλλες επιλογές πέραν του τζην έχουμε; Για να απαντήσω στην ερώτηση αυτή, που πολύ συχνά τριγυρίζει στο μυαλό μου, αλλά βασανίζει και πολλές από εσάς, έκανα την έρευνά μου.

Κατέληξα πως η απάντηση κρύβεται για ακόμα μια φορά στην ντουλάπα των fashionistas. Είναι δυνατόν να τα ξέρουν όλα πια αυτές οι γυναίκες; Και όμως μια διαδικτυακή «βόλτα» στα Instagram accounts μερικών αγαπημένων μου It-girls ήταν αρκετή για να έχω πια απάντηση στο ερώτημα που μας καίει: Τι φοράμε τις μέρες που βαριόμαστε να βάλουμε πάλι το ίδιο τζην; Μια από τις παρακάτω 5 επιλογές!

Κοτλέ παντελόνι

Κολάν

Wide-leg, tailored παντελόνι

Δερμάτινο παντελόνι

Διάβασε επίσης: 7 τρόποι να φορέσεις τα wide-leg jeans αυτή την εβδομάδα (και κάθε εβδομάδα!)

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet