Το απλό είναι συνήθως και διαχρονικό, αυθεντικό, ορμέμφυτο. Δεν έχει ανάγκη από υπερβολές και επιπρόσθετα πράγματα να το πλαισιώνουν. Το τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ είναι ίσως από τους πιο safe και όμορφους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε τον χειμώνα.

Το τζιν είναι από μόνο του η επιτομή της άνεσης και αδιαμφισβήτητα αποτελεί το πιο αυθεντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που το επιλέγουμε ξανά και ξανά. Γιατί μέσα στο τζιν μας νιώθουμε πραγματικά ελεύθερες, ο εαυτός μας στην πιο χαλαρή και ανεπιτήδευτη στιγμή μας.

Εξάλλου αυτό έχει σημασία στα ρούχα που επιλέγουμε. Να αισθανόμαστε ότι είναι καθρέφτης της στιγμής μας, της μέρας μας, της διάθεσης μας. Το τζιν παντελόνι όταν το συνδυάζουμε με πουλόβερ μας χαρίζει ένα cozy, χαλαρό outfit στο οποίο επιστρέφουμε κάθε χειμώνα, όσους πειραματισμούς κι αν κάνουμε στο ενδιάμεσο.

Αυτό το comfort combo είναι η σταθερά μας. Απλό, εύκολο, ζεστό, χουχουλιάρικο το συγκεκριμένο look μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε στην προέκταση του σπιτιού μας. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να σκεφτούμε το πώς μας κάνουν να νιώθουμε τα ρούχα μας όταν είμαστε μέσα σε αυτά.

Θα συνειδητοποιήσετε ότι τα casual, άνετα ρούχα όπως το τζιν και το πουλόβερ εκτός από μια πάντα σωστή στιλιστική πρόταση είναι και το comfort zone μας, το πλαίσιο που μας κάνει να νιωθουμε ασφαλείς. Μια γνώριμη οικειότητα.

Συνεχίστε λοιπόν να φοράτε το τζιν με το πουλόβερ σας και μάλιστα έχουμε συγκεντρώσει ιδέες για να το φορέσετε ακόμα καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

5 βραδινά outfits για μοναδικές εμφανίσεις από τα αγαπημένα μας scandi girls

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet