Μοιάζει με παιχνίδι όμως στην πραγματικότητα έχει επιστημονική βάση! Μπορείς να ανακαλύψεις αληθινά στοιχεία ενός χαρακτήρα με… kisses! Δηλαδή με ένα σταθερό κραγιόν και… τα φιλάκια σου! Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις ένα εκτυφλωτικό χρώμα στα χείλη σου και να δώσεις ένα μεγάλο φιλί (kiss) σε ένα κομμάτι χαρτί!

Με αυτόν τον διασκεδαστικό τρόπο θα ανακαλύψεις την προσωπικότητα σου. Το αποτύπωμα που θα αφήσουν θα σου φανερώσει χαρακτηριστικά του εαυτού σου που δεν περίμενες να αποκαλυφθούν τόσο εύκολα και απροκάλυπτα με έναν τέτοιον τον τρόπο. 

Έτοιμη να κάνεις το test;

Kiss to kiss! Φόρεσες κραγιόν; Είσαι έτοιμη; Έχουμε και λέμε!

kiss

Triangle=Τριγωνικό: Σου αρέσει να βοηθάς τους γύρω σου να επιτύχουν τους στόχους τους. Αναγνωρίζεις τις δεξιότητές και τις ικανότητές τους, ενώ ταυτόχρονα τους προτρέπεις να τις αναγνωρίσουν από μόνοι τους.
Rectangle=τετράγωνο: Είσαι ο άνθρωπος που όλοι θέλουν γύρω τους να έχουν. Η “μητέρα Τερέζα” που θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί! Ηθικό, υλικό, πρακτικό…
Diamond=Διαμάντι: Όπως και με το τριγωνικό σχήμα, σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους αλλά συγχρόνως είσαι και εσύ ιδιαίτερα επιτυχημένος άνθρωπος και καλός μέντορας.

kiss

Όταν το άνω χείλος είναι…

λεπτό: Είσαι επιλεκτική και ιδιότροπη

παχύ: Είσαι καλός ακροατής

Όταν το κάτω χείλος είναι…

λεπτό: Είσαι καλή στην αριθμητική και πολύ προσεκτική με τα λεφτά

παχύ: Είσαι γενναιόδωρη και πολυέξοδη

kiss
Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις ένα εκτυφλωτικό χρώμα στα χείλη σου και να δώσεις ένα μεγάλο φιλί (kiss) σε ένα κομμάτι χαρτί!

Για να κάνεις τέλειο αποτύπωμα με τα χείλη σου πάνω στο χαρτί και να κάνεις την…. διάγνωση του χαρακτήρα σου χρειάζεσαι ένα απόλυτα σταθερό κραγιόν.

Δες ΕΔΩ τις καλύτερες επιλογές σου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet