Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις lip fillers; Μήπως πιστεύεις ότι τα χείλη σου είναι μικρά και θες να τα τονώσεις ή ακόμα και να τους δώσεις ένα καλύτερο περίγραμμα ή σχήμα; Θέλεις να μάθεις αν ο σύντροφός σου θα το καταλάβει, αν το κάνεις; Εμείς θα προσπαθήσουμε να σε καλύψουμε παρακάτω και να σου δώσουμε αυτές τις πληροφορίες που δεν μπορείς να συζητήσεις με τον οποιονδήποτε.

Τι είναι τα fillers χειλιών;

Το Lip filler είναι ένα ενέσιμο gel που συνήθως παρασκευάζεται με υαλουρονικό οξύ, το οποίο πιθανότατα έχεις χρησιμοποιήσει σε ορό ή ενυδατική κρέμα προσώπου για να ενυδατώσει και να γεμίσει το δέρμα σου. Τα παράγωγα υαλουρονικού οξέος είναι στην πραγματικότητα το πιο δημοφιλές υλικό για lip fillers επειδή είναι όμοια με αυτό που υπάρχει ήδη στους ιστούς του σώματός σας, μέσα στους βολβούς των ματιών σας, μεταξύ των κυττάρων σας και στο υγρό των αρθρώσεων σας.

Lip filler: Αλλάζει ο τρόπος που φιλάς όταν έχεις σαρκώδη χείλη;

Αν και είναι χημικά ταξινομημένο ως οξύ, το υαλουρονικό οξύ δεν μυρμηγκιάζει ούτε καίγεται σαν οξύ απολέπισης. Στην πραγματικότητα, είναι αδρανές, που σημαίνει ότι δεν έχει βιολογική επίδραση στους ιστούς. Όταν συμπληρώνεις στα χείλη σου lip filler υαλουρονικού οξέος απλώς αυτό γεμίζει τις γραμμές και αναδιαμορφώνει τα χείλη. Το αποτέλεσμα? Πιο γεμάτα, σαρκώδη χείλη.

Τι λένε οι ειδικοί για το φιλί μετά από το lip fillers

Σύμφωνα με τους ειδικούς το φιλί μετά από το lip filler δεν θα πρέπει να είναι διαφορετικό για κανέναν από τους δύο. «Στην πραγματικότητα, κανένας από τους ασθενείς μου δεν είχε δηλώσει ότι το φιλί ήταν διαφορετικό μετά το lip filler», λέει η πιστοποιημένη πλαστική χειρουργός και μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών Smita Ramanadham, MD.

«Αν όντως αισθάνεστε ότι τα χείλη εκείνου που φιλάτε είναι πιο γεμάτα, θα μπορούσε απλώς να σχετίζεται με το σημείο αναφοράς εάν τον έχετε φιλήσει πριν και μετά από το lip filler. Φυσικά, ένα γεμάτο και σαρκώδες χείλος σε σύγκριση με τα πιο λεπτά χείλη θα αλλάξει την αίσθηση του φιλιού. Αλλά εάν τα χείλη έχουν δεχθεί υπερβολικό lip filler, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει ελαφρώς το σχήμα των χειλιών και να επηρεάσει μοιραία την φυσική τους κίνηση, κάτι που σίγουρα μπορεί να κάνει ένα φιλί να φαίνεται αρκετά διαφορετικό και στους δύο εμπλεκόμενους».

Lip filler: Αλλάζει ο τρόπος που φιλάς όταν έχεις σαρκώδη χείλη;

H Ramanadham σημειώνει επίσης ότι θα μπορούσατε να καταλάβετε το lip filler σε κάποιον εάν το filler που έχει κάνει στα χείλη του είναι πραγματικά πυκνό. Το filler προσώπου διατίθεται σε μερικά διαφορετικά βάρη ανάλογα με το πού τοποθετείται. Για παράδειγμα, το filler για τα μήλα προορίζεται να μοιάζει περισσότερο με κόκαλο για να ενισχύσει τα ζυγωματικά σας, επομένως είναι λίγο άκαμπτο.

Το filler για την γνάθο είναι το πιο ανθεκτικό, γιατί προορίζεται να σας δώσει μια έντονη γραμμή γνάθου. Από την άλλη πλευρά, το filler χειλιών είναι το πιο λεπτό και εύκαμπτο, γιατί θα πρέπει να ενσωματωθεί σωστά στους φυσικούς ιστούς σας και να φαίνεται πολύ απαλό και φυσικό. Επομένως, αν χρησιμοποιείτε ένα από τα πιο άκαμπτα filler στα χείλη σας, μπορεί να μην είναι τόσο απαλό όσο τα φυσικά χείλη.

Διαβάστε επίσης:

Αισθητικός Βελονισμός: το καλά κρυμμένο για χρόνια μυστικό της αντιγήρανσης

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet