Αν αποφεύγεις το eyeliner γιατί μοιάζει με σίγουρη συνταγή για καταστροφή και μουτζουρωμένα μάτια, η τύχη σου μπορεί να έχει αλλάξει χάρη σε μια ιδιοφυή συμβουλή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. H content creator @bexcxmpbell, ισχυρίζεται ότι τα μόνα πράγματα που χρειάζεσαι είναι ένα απαλό (αυτό είναι κρίσιμο) eyeliner και το δάχτυλό σου. Και, ίσως, λίγα λεπτά για να τελειοποιήσεις την τεχνική.

«Αν δυσκολεύεσαι με το eyeliner, έχω το καλύτερο hack», λέει. «Πιάσε το μολύβι σου – μαύρο, καφέ, όποιο χρώμα θέλεις – και βάλε το δάχτυλό σου ακριβώς στην άκρη του ματιού σου. Εκεί που μπορείς να νιώσεις την πίεση από το δάχτυλό σου, εκεί θα βάλεις το μολύβι σου».

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound – Bex

Στη συνέχεια, σχεδιάζοντας μια μεγάλη κουκκίδα στο άκρο του δακτύλου της, η Bex την τοποθετεί πάνω από το σημείο που αρχίζει το άνω βλέφαρο. «Σχεδιάζω τη δική μου εδώ και θα το βάλουμε στην άκρη του ματιού και απλώς θα τραβήξουμε σε μία ευθεία γραμμή προς τα έξω». Το αποτέλεσμα; Ένα ομοιόμορφο, απαλά σβησμένο eyeliner. Είναι όμως τόσο εύκολο όσο μας κάνει να πιστέψουμε το TikTok;

Λοιπόν, ναι και όχι. Ένας χρήστης που δοκίμασε την τεχνική διαπίστωσε ότι μια επίμονη κουκκίδα eyeliner είχε μείνει κοντά στο βλέφαρό της, αλλά δεν έμοιαζε σε τίποτα με την κομψή γραμμή που ήθελε. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στον τύπο του eyeliner που χρησιμοποιούσε και όχι στην τεχνική. Ένα απαλό eyeliner είναι καλύτερο καθώς επιτρέπει στη χρωστική ουσία να κυλάει μόλις ακουμπώντας το δέρμα σου. Εάν δεν έχεις, προσπάθησε να αφήσεις το μολύβι να ζεσταθεί στο δάχτυλό σου πριν το εφαρμόσεις. Η θερμότητα θα το κάνει πιο εύπλαστο και θα είναι πιο εύκολο να δουλέψεις μαζί του.

@mireyarios Probably doing it wrong vc @Bex #eyelinerhacks #wingedeyeliner #tiktokmakeuphack #tiktokmakeuphacks #tiktokmademetryit #tiktokmademetrythis #linerhacks #makeuphacksforbeginners #makeuphackstutorial ♬ original sound – Mireya Rios

Εάν δυσκολεύεσαι πραγματικά, η Bex έχει μια εξαιρετική λύση. Σχεδίασε την κουκκίδα του eyeliner κατευθείαν πάνω στο βλέφαρό σου και, στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τις άκρες των δακτύλων σου για να την τραβήξεις προς τα πάνω. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα και να έχεις ακόμα χρόνο για ένα φλιτζάνι καφέ πριν από τη δουλειά. Κα-τα-πλη-κτι-κό!

@bexcxmpbell Replying to @Nour Mazeh love this way too! #linerhacks ♬ original sound – Bex

Διάβασε επίσης: TikTok Hacks: Τέλεια φρύδια με… σαπούνι; Ναι, αυτό είναι το νέο hot trend.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet