Αν υπάρχει ένα brand που αγαπά τη φύση, που μετρά τον άνθρωπο, που σέβεται τη φυσιολογική λειτουργεία του περιβάλλοντος και εκτιμά όσα προσφέρει, τότε σίγουρα είναι ο KORRES. Γι’ αυτό, αν και πρόκειται για μία εκπληκτική ιδέα, δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν περίμενε το KORRES Circle, ένα ξεχωριστό app για shopping που θα κατεβάσεις αμέσως μόλις τελειώσεις αυτό το άρθρο.

Το KORRES Circle, είναι ο κύκλος που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη φύση, ενδιαφέρονται για τα ελληνικά βότανα, θέλουν να στηρίξουν τους Έλληνες μικροκαλλιεργητές, έχουν εμμονή με την έρευνα, συμμετέχουν στην προσπάθεια για ανακύκλωση. Αυτός ο πολύτιμος κύκλος ανθρώπων, το KORRES Circle, μετουσιώθηκε σε ένα δωρεάν APP που επιβραβεύει όλους όσοι μοιράζονται τις ίδιες αξίες, όλους όσοι στηρίζουν προσπάθειες σε αυτή την κατεύθυνση, όσους επιλέγουν προϊόντα KORRES. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play ενώ η εγγραφή μπορεί επίσης να γίνει μέσω του korres.com ή απευθείας στο φαρμακείο. Διαρκεί μόλις 1’ και αμέσως αποκαλύπτονται προνόμια και δώρα.

Τα KORRES Circle μέλη κάνουν τις αγορές τους αφού συνδεθούν με το αγαπημένο τους φαρμακείο και ξεκινούν τον κύκλο τους με τοv Olive Circle, κερδίζοντας ένα full-size δώρο και πόντους που οδηγούν στους επόμενους κύκλους, Brown, White και Blue, ξεκλειδώνοντας κάθε φορά περισσότερες εμπειρίες και προνόμια. Προνόμια που ξεκινούν άμεσα με την εγγραφή.

KORRES Circle: ότι αγαπάς σε επιβραβεύει- με μια ματιά

Πρόκειται για το μοναδικό APP που συνδέει τον καταναλωτή με το αγαπημένο του φαρμακείο και προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία.

  • Εγγραφή σε 1’
  • Δώρα από την 1η αγορά
  • Πόντοι σε κάθε αγορά είτε για αγορές απευθείας από το φαρμακείο, είτε online
  • Δώρα που περιλαμβάνουν full size + limited edition προϊόντα, mystery boxes, design αντικείμενα από το Recycle Lab,
  • Αποκλειστικές εμπειρίες, προσωπικές συμβουλές, ταξίδια και διαμονή σε 5***** ξενοδοχεία
  • Super εκπλήξεις σχεδόν κάθε δεύτερη αγορά
  • Δυνατότητα παραλαβής δώρων/αγορών από το φαρμακείο χωρίς χρέωση ή παράδοσης σε διεύθυνση της επιλογής τους
  • Δυνατότητα αγορών online από korrres.com & korres app και στο φαρμακείο της επιλογής τους στις ίδιες τιμές
  • Προσωποποιημένη ενημέρωση μέσω email /SMS KORRES Circle για νέα αποκλειστικά προϊόντα & δράσεις
KORRES Circle

Mέσω του KORRES Circle, τα μέλη της «οικογένειας» ΚΟRRES στηρίζουν το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές. Τις zero-waste εκχυλίσεις των βοτάνων. Την εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών με επίκεντρο την Ελληνική φύση. Την ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών. Τις sustainable διαδικασίες παραγωγής. Την έμφαση στις βιώσιμες συσκευασίες. Τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα.

Είναι μέλη του πλήρους κύκλου αξιακών επιλογών της KORRES, ενός κύκλου που ξεκινά από τη φύση, καταλήγει στην επιδερμίδα και παράλληλα προσφέρει στον πλανήτη μας, στις κοινωνικές ομάδες, σε μας και τους αγαπημένους μας.

Το ΚΟRRES Circle είναι διαθέσιμο στο korres.com και στα App Stores από το κινητό σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet