Οι βλεφαρίδες παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ. Είναι αυτές που θα ολοκληρώσουν το eye look και θα δημιουργήσουν ένα ακαταμάχητο βλέμμα στο λεπτό! Εάν οι δικές σου δεν είναι αρκετά μεγάλες και πυκνές, μην ανησυχείς σου έχω τη λύση. Το κλειδί για ένα εντυπωσιακό 3D μακιγιάζ φέτος στις γιορτές είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αποτελούν ρίσκο: από τη μία μπορούν να απογειώσουν το βλέμμα αλλά από την άλλη μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Τι πρέπει να προσέξεις; Πρώτον, πρέπει να προσέξεις το μέγεθος που θα επιλέξεις. Oι υπερβολές μπορεί να μην κολακεύσουν την εμφάνισή σου. Δεύτερον, η τοποθέτησή τους πάνω στις δικές σου φυσικές βλεφαρίδες είναι άλλο ένα βήμα που πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

Αφού ολοκληρώσεις τη σκιά και το eyeliner που θα επιλέξεις για το eye look, πέρασε με μία στρώση μάσκαρα τις δικές σου βλεφαρίδες. Στη συνέχεια με ένα τσιμπιδάκι πάρε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και ταμποναριστά εφάρμοσε την ειδική κόλλα στη βάση τους. Περίμενε για 10 δευτερόλεπτα να στεγνώσει λίγο και στη συνέχεια τοποθέτησέ τες πάνω στις δικές σου.
Extra tip: Εφάρμοσε ξανά λίγο eyeliner πάνω στις βλεφαρίδες σου για να ενοποιήσεις το αποτέλεσμα και να φαίνονται απόλυτα φυσικές!

Στην αγορά οι ψεύτικες βλεφαρίδες βγαίνουν ολόκληρες, μεμονωμένες ή σε τουφίτσες για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες. Επίσης πέρα από τις κλασικές με την κόλλα, υπάρχουν και οι μαγνητικές που χρησιμοποιούν κυρίως οι makeup artists στο μακιγιάζ. Όποιες κι αν διαλέξεις να είσαι σίγουρη πως θα σου χαρίσουν ένα απίστευτα σαγηνευτικό βλέμμα στην εμφάνισή σου φέτος στις γιορτές!

Μερικές ψεύτικες βλεφαρίδες που σου συστήνω

ψεύτικες βλεφαρίδες
Πυκνές βλεφαρίδες My False Lashes, Radiant
ψεύτικες βλεφαρίδες
Μακριές βλεφαρίδες από 100% ανθρώπινα μαλλιά, Ardell
ψεύτικες βλεφαρίδες
Βλεφαρίδες με μακρύτερα λεπτά τουφάκια, MAC
ψεύτικες βλεφαρίδες
Ένα beauty kit, με βλεφαρίδες και eyeliner για εντυπωσιακό βλέμμα, NYX
ψεύτικες βλεφαρίδες
Ψεύτικες βλεφαρίδες για έντονο βλέμμα, London Copyright
ψεύτικες βλεφαρίδες
Ψεύτικες μαγνητικές βλεφαρίδες, Deni Carte

Διάβασε επίσης: 11 τέλειες ιδέες για sparkle σχέδια στα νύχια για να υποδεχτείς όπως πρέπει τη νέα χρονιά!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet