Αυτούς τους μήνες οι γάμοι είναι σχεδόν στην εβδομαδιαία ατζέντα μας. Πέρα από τα ρούχα και τα μαλλιά που είναι από τα κύρια ζητήματα που μας απασχολούν, εξίσου σημαντικό είναι και το μακιγιάζ που πρέπει να κάνουμε.

Ποιο είναι το κατάλληλο μακιγιάζ εάν είμαστε καλεσμένες σε γάμο

Το πρώτο βήμα είναι να βρούμε το ρούχο που θα φορέσουμε. Σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό το μέρος και η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, γιατί άλλο είναι εάν γίνει σε κάποιο νησί και άλλο αν γίνει βουνό. Δεύτερο και εξίσου σημαντικό, είναι να βρούμε το σωστό χρώμα που θα ταιριάζει στους τόνους του δέρματός μας και που θα αναδείξει ακόμη περισσότερο τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Τα αξεσουάρ είναι ένα εξίσου μεγάλο κεφάλαιο και είναι διαφορετικά εάν συνδυάσουμε χρυσές λεπτομέρειες και αλλιώς ασημένιες.

Με χρυσά αξεσουάρ προτίμησε στο μακιγιάζ χρυσές και bronze αποχρώσεις καθώς είναι ένας super glow συνδυασμός. Με ασημένια αξεσουάρ τα smokey eyes σε έντονες αποχρώσεις είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

μακιγιάζ

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και ο τόνος της επιδερμίδας μας. Αν έχουμε ηλιοκαμένη επιδερμίδα οι γήινες και bronze αποχρώσεις σε make up και σκίες και το έντονο κόκκινο κραγιόν είναι μία από τις super hot επιλογές, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Ενώ σε αντίθεση, οι λευκοί τόνοι δέρματος σε συνδυασμό με ματ έντονα χρώματα σε σκιές ή eye-liner θα δώσει ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

Το μόνο που αξίζει να προσέξουμε στο μακιγιάζ μας, είναι να μην το παρακάνουμε στις ποσότητες. Το καλοκαίρι οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και το δέρμα μας είναι καλό να αναπνέει και να φαίνεται όσο πιο φυσικό και fresh γίνεται.


Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα πιο hot beauty looks που είναι ικανά να κλέψουν τις καλύτερες εντυπώσεις εάν είστε καλεσμένες σε κάποιο γάμο

  1. BRONZED
μακιγιάζ

2. PINK JUICY LIPS

μακιγιάζ

3. RED HOT LIPS

μακιγιάζ

4. GLOSSY EYE SHADOWS

μακιγιάζ

5. SMOKEY EYES

μακιγιάζ

6. COLOUR EYE LINER

μακιγιάζ

7. TERRACOTTA EYES

μακιγιάζ

Διάβασε επίσης: 10 παλέτες σκιών για ανεπανάληπτη λάμψη, κάτω από 20 ευρώ!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!