Αυτές τις μέρες, όλο και περισσότερες γυναίκες αγκαλιάζουν τη φυσική υφή των μαλλιών τους και έτσι από εκεί που η αναζήτηση μεθόδων για να ισιωθούν τα σγουρά μαλλιά, βρισκόταν στη πρώτη γραμμή αναζήτησης, τώρα αυτό δεν ισχύει. Το μόνο που έχει σημασία πλέον είναι απλά να βρούμε το ιδανικό haircut που θα αναδείξει το φυσικό σχήμα των σγουρών μας μαλλιών. Ίσως σε αυτή τη τάση να βοήθησε τελικά και η έλευση του covid-19 στη ζωή μας που μας έκανε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας στη πιο φυσική του εκδοχή.

Ωστόσο, επειδή γνωρίζουμε ότι ακόμα και η σωστή επιλογή του haircut που θα «απογειώσουν» τα σγουρά σου μαλλιά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν πολλές μεταβλητές που πρέπει να λάβουμε- Θα ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου μας; Θα συμπληρώσει το μοτίβο της μπούκλας μας- εμείς αναζητήσαμε και βρήκαμε τα 5 αγαπημένα μας κουρέματα που είναι ικανά να αναδείξουν άψογα τα ατίθασα και σγουρά μαλλιά.

μαλλιά

Graduated bob

Εάν έχετε απαλές, χαλαρές μπούκλες και μεσαίο πάχος, ένα πολυεπίπεδο bob κούρεμα, έναντι ενός ομοιόμορφου haircut, θα δώσει κίνηση και θα αναδείξει το βάθος και την υφή που έχουν οι μπούκλες σας.

μαλλιά

Διαβάστε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet