Οι αφέλειες είναι το chic hairstyle που επιλέγουν οι Γαλλίδες και απογειώνουν τη συνολική τους εμφάνιση με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. Υπάρχουν διάφορα στυλ για τις αφέλειες. Οι γαλλίδες επιλέγουν τις curtain bangs! Φέτος όμως κάτι έχει αλλάξει! Το hairstyle που έρχεται να αντικαταστήσει τις αφέλειες, δεν είναι άλλο από τη ”διαχρονική φράντζα” που μας ταξιδεύει πίσω σε μία άλλη δεκαετία.

αφέλειες

Η φράντζα λοιπόν, είναι το νεο hot trend που θα θέλουμε να υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας. Οι μακριές φράντζες δίνουν extra κίνηση και όγκο στα μαλλιά μας και δημιουργούνται ωραία layers, που αγκαλιάζουν το σχήμα του προσώπου. Ακόμη και εάν έχουμε μαζεμένα μαλλιά, κάνοντας μία ponytail μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερη τη φράντζα και να έχουμε με αυτό τον τροπο ένα διαφορετικό hair look, εύκολα και γρήγορα με το πιο εντυπωσιακό τρόπο.

αφέλειες
αφέλειες

Αν ψάχνεις λοιπον, το επόμενο haircut σου σκέψου το ενδεχόμενο μιας φράντζας! Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου και θα δώσει ένα ανανεωμένο look χωρίς να θυσιάσεις πολύ τα μαλλιά σου!

Διαβάστε επίσης: Ζουμερά χείλη για φίλημα με φυσικό τρόπο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet