Η Emma Watson, άλλαξε το χτένισμά της σε pixie μαλλιά για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια. Τελευταία φορά το 2010 έκοψε τα μακριά σγουρά μαλλιά της, που ήταν το σήμα κατατεθέν της Ερμιόνης του ”Harry Potter”. Αυτή τη φορά, η νέα πρέσβειρα της ” Prada Beauty”, τα έκοψε στο πιο κοντό που έχει κάνει ποτέ. Τα κοντά micro bangs και τα αυστηρά κοντά κουρέματα, φαίνεται πως ταιριάζουν τέλεια με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Είναι λογικό να θέλεις να αποκτήσεις το νέο hair look, της Emma Watson, αυτό που πρέπει μόνο να σκεφτείς είναι το σχήμα του προσώπου και του κεφαλιού σου, γιατί το κούρεμα αυτό πηγαίνει περισσότερο σε μικρά πρόσωπα που έχουν λεπτά-μικρά χαρακτηριστικά. Παρατηρώντας την εξέλιξη στα μαλλιά της Emma, βλέπουμε ότι είχε κοντά μαλλιά μετά την αποφοίτησή της από το Χάρι Πότερ, ενώ το 2014 τα άλλαξε σε σκούρα μεσαίου μήκους μαλλιά. Περίπου αυτή την περίοδο, η Emma διορίστηκε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών και ενεπλάκη πιο ενεργά σε φεμινιστικά και περιβαλλοντικά κινήματα. Πρόκειται για μια ηγετική φυσιογνωμία που πήγε στο Brown University και στο διάσημο Ivy League, και έχει καταφέρει να το εκφράζει μέσα από τις εμφανίσεις της.

Emma Watson
PARIS, FRANCE – JULY 07: 2014 in Paris, France. (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/French Select/Getty Images)

Μετά το θηλυκό αέρινο bob του 2021, τη βλέπουμε να πηγαίνει στα pixie μαλλιά. Στην καμπάνια του νέου αρώματος της Prada “Paradox”, η Emma Watson είναι για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ επιθυμούσε να γράψει το σενάριο και να κάνει εκείνη την αφήγηση κάτι όμως που δεν κατέστη εφικτό. Το “Paradox” είναι ένας τύπος αρώματος που ξαναγεμίζει, μια τέλεια ιδέα για την Emma που επιμένει στα βιώσιμα προϊόντα.

Emma Watson
PARIS, FRANCE – JULY 04 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

 Η Emma Watson είναι η ομορφιά της Prada, η μούσα μας είναι κάτι περισσότερο από μια μούσα και μια έμπνευση για την δυναμική των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Prada

Ναι, τα τολμηρά κοντά μαλλιά της Emma κρύβουν την αποφασιστικότητά της για νέες περιπέτειες. Δεν της ταιριάζουν λοιπόν μόνο επειδή έχει μακρύ λεπτό λαιμό και μεγάλα εκφραστικά μάτια, το νέο της κούρεμα είναι σαν να φωνάζει ”θέλω να εξελιχθώ σε ένα νέο εγώ”. Οι άνθρωποι μπορεί να λάμπουν περισσότερο όταν το μυαλό και τα μαλλιά τους είναι συγχρονισμένα. Μέσα από το νέο κούρεμα της Emma βλέπουμε τη νέα hot τάση που θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν στα hair trend, που δεν είναι άλλη τα pixie μαλλιά!

Διάβασε επίσης: Το νέο χρώμα μαλλιών της Nicola Peltz θυμίζει τη Victoria Beckham!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet