Η Margot Robbie σταδιακά αποχωρίζεται την εικόνα της Barbie με την οποία πορεύτηκε για σχεδόν έναν χρόνο, κυρίως στα πλαίσια προώθησης της ομώνυμης ταινίας. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής, η οποία, μεταξύ άλλων, δεν περιλαμβάνει τα άλλοτε πολύ μακρυά, ξανθά μαλλιά της.

Η Margot έχει υιοθετήσει πλέον ένα νέο haircut αλλάζοντας παράλληλα και το χρώμα των μαλλιών της σε πιο σκούρο ξανθό. Η μεταμόρφωση αυτή ήταν το αποτέλεσμα συνεργασίας τριών κομμωτών, οι οποίοι κατάφεραν να της χαρίσουν μια νέα εικόνα, πιο elegant και sophisticated.

Το νέο haircut επιμελήθηκε ο Aleksey Bishop. Ο Jacob Schwartz, colorist της Margot Robbie, πρόσθεσε πιο σκούρες ρίζες και βαθιές ξανθές ανταύγειες. Το φυσικό χρώμα μαλλιών της Margot Robbie είναι σκούρο καστανό. Ο hairstylist, Christopher Farmer πρόσφερε τις τελευταίες πινελιές στο κούρεμα αναποδογυρίζοντας τις άκρες και δίνοντας στο look French girl vibes.

Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για καλοκαίρι αφού αφήνει τη φυσική τη ρίζα μας και παράλληλα το μήκος του μας επιτρέπει να κάνουμε όποιο χτένισμα θέλουμε. Επιπλέον, «καθαρίζει» τις άκρες δίνοντας πιο υγιή όψη στα μαλλιά μας.

Το νέο κούρεμα της Margot Robbie

Photo Credits: Aleksey Bishop Instagram

Διαβάστε επίσης:

Elsa Hosk: Έκοψε τα μαλλιά της και υιοθέτησε το pixie cut

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet