Καθώς πλησιάζει η άνοιξη, αρχίζουν και εμφανίζονται διάφορα trends που θα ακολουθήσουμε από την γκαρνταρόμπα μας μέχρι το χρώμα των μαλλιών μας. Είναι η κατάλληλη εποχή να μην το φοβηθείς και να τολμήσεις να βάλεις χρώμα στη ζωή και στα μαλλιά σου! Ποιο είναι το χρώμα; Ροζ και είναι ο τέλειος τρόπος να ανανεωθείς! Οι βαφές μαλλιών που ξεπλένονται είναι πάντα δημοφιλείς αλλά είναι λογικό να αμφιβάλεις αν μια ροζ βαφή θα κρατήσει! Πάντως τα στοιχεία δείχνουν πως οι παστέλ ροζ αποχρώσεις και οι λιλά έχουν αντέξει στο τεστ του χρόνου!

Εάν το τολμήσεις, συμβουλέψου έναν επαγγελματία κομμωτή ειδικό στα χρώματα για να σε καθοδηγήσει σε εκείνη την απόχρωση που είναι πραγματικά κατάλληλη για εσένα! Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, τεχνικές και στυλ που μπορείς να ακολουθήσεις για ένα αποτέλεσμα που θα δείχνει τέλειο πάνω σου! Εάν επιλέξεις να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι, οι ειδικοί συνιστούν να διαλέξεις μια προσωρινή βαφή που θα φύγει μετά από μερικά πλυσίματα!

Όλο ροζ

Εάν θες να αντιγράψεις το στυλ, η μία πρόταση που σου έχουμε είναι η One-Dimensional! Όλα τα μαλλιά στην ίδια απόχρωση


Σε δύο αποχρώσεις

Αν είσαι αναποφάσιστη ή απλά σου αρέσει να ρισκάρεις, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να σου κάνει δυο κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις πχ: ροζ-γκρι, ροζ-λιλά ή ροζ-ξανθό κα.


Accent Strand

Αγαπημένη τάση! Ροζ βάση με διαφορετικές αποχρώσεις ανταύγειες είτε σε ροζ, είτε σε μπλε, είτε σε ό,τι χρώμα θες!

Διάβασε ακόμα: 6 supermodels αποκαλύπτουν το πιο αγαπημένο τους beauty tip

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet