Άλλη μια απροσδόκητη τάση ξεπήδησε φέτος στα red carpet και την οποία αγαπά η Billie Eilish! Ανάποδο ombre! Τι σημαίνει αυτό; Βάφετε τις ρίζες σας σε ένα πιο φωτεινό χρώμα ενώ τα άκρα σε ένα πιο σκούρο! Ουσιαστικά είναι ακριβώς το αντίθετο από το κανονικό ombre που ανοίγει όσο φτάνεις στην άκρη.

Η ιδέα ξεκίνησε με την καραντίνα όταν άρχισαν οι ρίζες να βγαίνουν και το lockdown δεν βοήθησε ιδιαίτερα σε αυτό καθώς δεν υπήρχε πρόσβαση στα κομμωτήρια. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι πειραματισμοί στο σπίτι χωρίς μεγάλη επιτυχία στην πλειοψηφία τους.

Βλέποντας λοιπόν, τις ρίζες μας τόσο καιρό απεριποίητες, οι color expert στις ΗΠΑ σκέφτηκαν ότι ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε λίγο παραπάνω σε αυτές! Κάπως έτσι ξεπήδησε το νέο hair trend που βάζει στο επίκεντρο τις ρίζες και απευθύνεται στις τολμηρές!

Φυσικά τολμηρή ήταν και η Billie Eilish η οποία δεν μπορούσε να κάνει κάτι απλό και συνηθισμένο αλλά αντίθετα έκανε πράσινες ρίζες με μαύρες άκρες! Είναι το επίσημο πρόσωπο του trend και ακολουθούν ιδέες για σένα που θες να τολμήσεις αυτή την αλλαγή!

ombre

Δες ακόμη: Frosting hair: είναι το νέο balayage κι ήρθε για να μείνει!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet