Μέχρι να γίνεις μαμά πιστεύεις βαθιά ότι τα πράγματα μετά τη γέννηση του παιδιού μπορούν να συνεχίσουν να είναι τα ίδια! Ότι θα έχεις και δικό σου πρόγραμμα – εδώ γελάμε- και ότι θα μπορείς να κάνεις πράγματα και για σένα. Η μαγεία της μητρότητας συνοδεύεται από συγκλονιστικά συναισθήματα! Συνοδεύεται όμως και από πολύ κούραση, άγχος, τρέξιμο, ακατάστατο φαγητό, έλλειψη αυτό-φροντίδας. Το σώμα σου δεν είναι το ίδιο. Και δεν πειράζει. Έχεις φέρει έναν άνθρωπο στη ζωή και αυτό είναι το πιο σπουδαίο! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό.
Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία είναι με το μέρος μας και μας βοηθάει να ανακτήσουμε το προ- εγκυμοσύνης σώμα μας. Και ξέρω ακριβώς ποιο είναι αυτό και τι πρέπει να κάνεις!

σώμα

EMSCULPT NEO® by BTL: Η αυθεντική 2 σε 1 μη επεμβατική θεραπεία για γλυπτική σώματος

Πρόκειται για μια επαναστατική και καινοτόμα θεραπεία, μη επεμβατική, αλλά απόλυτα αποτελεσματική. Τι να περιμένεις; Σμίλευση σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση, λιπόλυση και σύσφιξη του δέρματος. Όλα αυτά σε μια ενιαία θεραπεία.

Πως πραγματοποιείται: Με το μηχάνημα EMSCULPT NEO, αποκλειστικά από τους εφευρέτες της μεθόδου, την εταιρία BTL Aesthetics. Η BTL Aesthetics δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευαστών αισθητικού και ιατρικού εξοπλισμού παγκοσμίως, αποτελώντας πλέον έναν από τους ηγέτες του χώρου, με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας. Αυτό και μόνο είναι εγγύηση.

σώμα


Τι διαφορετικό προσφέρει το EMSCULPT NEO: Το καινοτόμο αυτό μηχάνημα πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας:

• Μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%
• Αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%
• Μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ.
• Μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%

σώμα

Υπάρχει ένα πρωτόκολλο για όλους; Όχι. Το EMSCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες με στόχο να καλύψει τις περιοχές που θέλει ο κάθε ασθενείς. Συγκεκριμένα το μηχάνημα διαθέτει ειδικές χειρολαβές και καλύπτει έως και 9 περιοχές του σώματος όπως η κοιλιά, οι γλουτοί τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσεις είναι ότι αποτελεί την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύες αλλά και συσφίγγει το δέρμα.

σώμα

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο; Οι θεραπείες με το EMSCULPT NEO μπορούν να χαρίσουν μια άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα, η οποία μπορεί να είναι μόνιμη εφόσον γυμνάζεσαι ήπια αλλά με σταθερή συχνότητα.

σώμα

Σε ποιους απευθύνεται: Είναι κατάλληλο για όσους γυμνάζονται και επιθυμούν να επιταχύνουν τα αποτελέσματά τους, σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν δραστικά το βάρος αλλά και τη στάση του σώματός τους, σε όσους επιθυμούν άμεση σύσφιξη έπειτα από ξαφνική απώλεια βάρους, σε επαγγελματίες αθλητές, σε μητέρες μετά τον τοκετό, σε ανθρώπους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα χειρουργείο και, φυσικά, σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.

σώμα

Τι άλλο πρέπει να προσέξεις: Στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν πολλά χαμηλής ποιότητας αντίγραφα που σίγουρα δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα και θα σου κοστίσουν σε χρόνο και σε χρήματα. Το αυθεντικό μηχάνημα EMSCULPT NEO σύμφωνα με την BTL, τον εφευρέτη της τεχνολογίας HIFEM και HIFEM+ RF είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα ακόλουθα ιατρεία:

Όθων Κρητικός Πλαστικός Χειρούργος, Κηφισιά
Σεμίνα Παπανικολάου, Δερματολόγος, Αθήνα
Χριστιάννα Ρεπούσση, Δερματολόγος, Νέα Μάκρη
Νικόλαος Μαντάς, Δερματολόγος, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα: https://btlaesthetics.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!