Έχεις βαρεθεί και εσύ να κάνεις τα ίδια και τα ίδια στα νύχια σου; Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το ίδιο έχω πάθει και εγώ! Αναζητώντας λοιπόν, έμπνευση για τα δικά μου νύχια, ανακάλυψα τα pearl nails. Όπως μπορείς να καταλάβεις και από το όνομα τo pearl manicure έχει να κάνει με μικρά μαργαριτάρια που τοποθετούνται πάνω στα νύχια.

Όσο και εάν δεν το πιστεύεις είναι ο πιο όμορφος τρόπος που θα κάνει τα νύχια σου να μην περνάνε απαρατήρητα. Πως θα πετύχεις το pearl manicure; Αρχικά η βάση σου θα πρέπει να είναι σε ουδέτερες-nude αποχρώσεις. Στη συνέχεια μπορείς να πάρεις μικρά μαργαριτάρια είτε του ίδιου μεγέθους είτε διαφορετικού και να στολίσεις τα νύχια σου.

Επίσης, δε χρειάζεται να κάνεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, μπορείς απλώς να τα τοποθετήσεις σε διαφορετικά σημεία πάνω στην επιφάνεια του νυχιού. Και ναι είναι έτοιμα! Μπορείς να επιλέξεις όποιο σχέδιο για τα νύχια σου θες (oval, almond, τετράγωνα) και οποιοδήποτε μήκος.

Το pearl manicure είναι η λεπτομέρεια που ψάχνεις για να δώσει αυτό το extra touch στα νύχια σου. Παρακάτω έχω επιλέξει τα πιο hot σχέδια που θα αναδείξουν τα νύχια σου και θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

8 pearl nails για να πάρεις έμπνευση για τα νύχια σου

Διάβασε επίσης: 6 μάσκες προσώπου που θα σου χαρίσουν extra λάμψη κάτω από 10€!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet