Είναι γεγονός ότι από την περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και από το λαιμό προδίδεται καμιά φορά η πραγματική ηλικία της γυναίκας.

ρυτίδες


Όταν μία γυναίκα κοιτάζεται στον καθρέφτη το πρώτο πράγμα που παρατηρεί είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια και είναι απόλυτα λογικό γιατί το βλέμμα είναι αυτό που μαγνητίζει από την πρώτη στιγμή το συνομιλητή. Επιπλέον, οι πλαστικοί επιβεβαιώνουν ότι η πλειοψηφία των γυναικών που τους επισκέπτονται επιθυμούν την βλεφαροπλαστική σε διπλάσιο ποσοστό από όσες ζητούν lifting.

Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι πολύ πιο λεπτή από κάθε άλλο σημείο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη– είτε από τον ήλιο, είτε από απλές καθημερινές εκφράσεις, όπως το γέλιο. Η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή και η αφυδάτωση είναι και κάποιοι ακόμη παράγοντες που προκαλούν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Πως μπορούμε να μειώσουμε όμως τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια με φυσικό τρόπο;

Σημαντικό για την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε είναι να φοράμε συνέχεια μέσα στη μέρα αντηλιακή προσώπου για να προστατευόμαστε από τις υπεριώδεις UV ακτίνες του ήλιου. Είναι σημαντικό επίσης να ενυδατώνουμε συνέχεια τον οργανισμό μας πίνοντας πολύ νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που πρέπει να φροντίσουμε σε συνδυασμό με τα παραπάνω είναι να χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ μία κρέμα ματιών που ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας θα μας βοηθήσει να δούμε και τα αντίστοιχα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα extra tips είναι να αλλάζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αντιρυτιδική κρέμα ματιών μας και να κοιτάμε πάντα τις ανάγκες της επιδερμίδα μας οποιαδήποτε σεζόν και αν διανύουμε.

Συγκεντρώσαμε τις best seller κρέμες ματιών που θα μας βοηθήσουν να δούμε εκπληκτικά αποτελέσματα το φετινό καλοκαίρι.

ρυτίδες
Anti-Ageing Cream MoisturiserPremier Cru
ρυτίδες
EYE CREAM FREZYDERM
ρυτίδες
ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ, Αντιρυτιδική & Συσφιγκτική Κρέμα Ματιών
ρυτίδες
DIOPTIRIDE ΚΡΕΜΑ FILLER ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ
ρυτίδες
Αντιρυτιδική Κρέμα Lifting για τα Μάτια & τα Χείλη
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet