Κάθε σημάδι πάνω στην επιδερμίδα σου έχει και τη δική του ιστορία. Καλή ή κακή, κουραστική ή απολαυστική, ταξιδιάρικη ή όχι. Δεν έχει σημασία. Καθένα από αυτά που βλέπεις πάνω σου έχει και μία ιστορία. Δεν είναι πάντα εύκολο. Κάποιες φορές μάλιστα είναι και αρκετά επίπονο. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι χρήσιμο να βρίσκεις την θετική της πλευρά. Πρόκειται για στάση ζωής, μία στάση αισιοδοξίας.

Αν το φιλοσοφήσεις, αν ψάξεις βαθιά μέσα σου, ακόμα και η πιο θλιβερή ιστορία έχει κάτι καλό να σου δώσει. Αν φυσικά μπορείς να κρατήσεις από όλο αυτό μόνο το θετικό συναίσθημα, βίωμα, την θετική εμπειρία, ένα καλό μάθημα και τίποτα άλλο, είναι το ιδανικό σενάριο. Και όσον αφορά τις κηλίδες μπορείς να το καταφέρεις. Από σένα χρειάζεται να βρεις το θετικό συναίσθημα, τα υπόλοιπα τα παίρνει πάνω της η NIVEA Luminous 630, η οποία σου αφήνει την εμπειρία και εξαφανίζει τα ενοχλητικά σημάδια.

Η Μαρινέλη, η Τίνα, η Ρέα και η Χριστίνα, έχουν τα δικά τους σημάδια. Η καθεμία τα απέκτησε με διαφορετικό τρόπο. Όλες όμως έχουν βρει τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουν και μέσα από την διαδικασία να ανακαλύψουν την πιο luminous πλευρά τους. Μία πλευρά που μπορεί να σε εκπλήξει, αν τελικά την αναζητήσεις κι εσύ. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Υπάρχει μόνο η θέληση και φυσικά οι σύμμαχοί σου. Στην προκειμένη είναι οι εμπειρίες σου και η σειρά NIVEA Luminous 630.

challenge

Διάβασε τη συνέχεια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet