Για τις περισσότερες λάτρεις του μακιγιάζ, το eyeliner αποτελεί αυτή τη ξεχωριστή πινελιά που θα απογειώσει ένα beauty look. Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί κάποιες να το χρησιμοποιούν για να προσδώσουν ένα πιο stylish ύφος στην εικόνα τους και άλλες απλά για να κάνουν πιο bold το μακιγιάζ τους, όμως ένα είναι βέβαιο: Το eyeliner δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την δύναμή του.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ολοένα και περισσότερα χρώματα στο eyeliner μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του make-up.  Ωστόσο, αυτό που καμιά φόρα μας δυσκολεύει με το συγκεκριμένο προϊόν είναι η αφαίρεσή του όταν κάνουμε το καθιερωμένο μας ντεμακιγιάζ. Σίγουρα σε όλες έχει συμβεί να τρίβουμε επίμονα τα μάτια μας μέχρι να αφαιρέσουμε και το τελευταίο ίχνος του

Εμείς, λοιπόν, σήμερα βρήκαμε τους τρόπους για να πούμε αντίο μια για πάντα στα μουτζουρωμένα μάτια από τα υπολείμματα eyeliner χωρίς να ερεθίσουμε τα μάτια μας από το τρίψιμο. Συγκεκριμένα η make-expert, Michelle Clark αναλύει τους τέσσερις καλύτερους τρόπους για να αφαιρέσουμε εύκολα το επίμονο eyeliner.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet