Το cream bronzer αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε καλοκαιρινή ρουτίνα μακιγιάζ. Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν και η υγρασία αυξάνεται, δεν είναι κακή ιδέα να υιοθετήσουμε ένα look δίχως πολύ μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας ελάχιστα beauty items, που θα τονίσουν ελαφρά την επιδερμίδα μας. Κάπως έτσι, τα κρεμώδη bronzers είναι ιδανικά για να προσθέσoυμε μια ζεστή, sunkissed λάμψη.

Όσον αφορά την επιλογή μεταξύ ενός bronzer σε πούδρα ή κρέμα; Ο γενικός στόχος και των δύο είναι να χαρίσουν χρώμα και διάσταση στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, τα cream bronzer χρησιμοποιούνται για να δώσουν μια πιο φυσική προσέγγιση. Αυτό που αναζητούμε δηλαδή για τα μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Μπορεί και οι δύο τύποι bronzer να εφαρμόζονται συνήθως στις ίδιες περιοχές του προσώπου, αλλά να υπάρχουν κάποιες διαφορές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζετε το bronzer με κρεμώδη υφή.

4 Συμβουλές για τη χρήση του Cream Bronzer από την make-up expert,Jessica Smalls-Langston

bronzer

Προσδιορίστε τους υποτόνους σας

Όταν επιλέγετε το cream bronzer σας, λάβετε υπόψη τους υποτόνους του δέρματός σας για να επιλέξετε μια απόχρωση που θα συμπληρώσει καλύτερα την επιδερμίδα σας και θα αναδείξει την εσωτερική σας λάμψη. «Οι άνθρωποι θα τείνουν να πηγαίνουν στο χρώμα που θα ήθελαν να είναι, σε σχέση με το χρώμα που είναι», λέει η Smalls-Langston. «Αυτό θα οδηγήσει στο να φαίνεται το χρώμα πολύ κόκκινο», τονίζει η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet