Η ερωτική μας ζωή είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ενήλικης ζωής μας και πρέπει να της δίνουμε την ανάλογη σημασία.

Στο σεξ δε χρειάζονται ταμπού και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να αρχίσετε να δοκιμάζετε τις φαντασιώσεις σας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε στον/στην σύντροφο σας και να εκφράζετε όλα όσα θέλετε, ώστε να μπορέσετε να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση από την ερωτική επαφή.

Στο σώμα μας υπάρχουν μερικές ερωτογενείς ζώνες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τη σεξουαλική σας ζωή και αξίζει να τις γνωρίσετε καλύτερα και να ασχοληθείτε μαζί τους.

ερωτογενείς

Ο αυχένας

Ο αυχένας και το πίσω μέρος του λαιμού έχουν τόσες πολλές νευρικές απολήξεις που ένα ελαφρύ άγγιγμα αρκεί για να μας διεγείρει. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας χαϊδέψει ελαφρά με τις άκρες των δακτύλων του πάνω και κάτω από το λαιμό σας. Για να ζεστάνετε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, καθιερώστε έναν κανόνα απαγόρευσης των φιλιών στα χείλη και βάλτε τον σύντροφό σας να επικεντρωθεί στον λαιμό σας.

Ο Τύμβος της Αφροδίτης

Εντάξει, δεν είναι το πιο σέξι σημείο του σώματος, αλλά η περιοχή πάνω από το ηβικό οστό μπορεί να είναι ένα ηλεκτρισμένο σημείο όταν διεγείρεται σωστά. Το ηβικό σου ανάχωμα συνδέεται με τα γεννητικά όργανα και τη σεξουαλική σου απόκριση χάρη στις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις και τους αδένες που εκπέμπουν φερομόνες, το φυσικό άρωμα σώματος και τον ιδρώτα».

Για να το ενεργοποιήσετε, ζητήστε από τον σύντροφό σας να ξεκινήσει κάνοντας μασάζ στην περιοχή με ελαφριά πίεση, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση. Κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλά σας ή βάζοντας τον σύντροφό σας να πιπιλίζει απαλά και να τραβήξει το ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιώντας το στόμα του, θα πυροδοτήσει πραγματικά τις αισθήσεις σας.

Το εσωτερικό των μηρών

Πριν πάτε κατευθείαν στο «κυρίως πιάτο», βάλτε τον σύντροφό σας να αφιερώσει λίγο χρόνο πειράζοντας το εσωτερικό των μηρών σας. Το δέρμα εδώ είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και γεμάτο με νευρικές απολήξεις, πράγμα που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται ιδιαίτερα στα τσιμπήματα και τα γλείψιμο του συντρόφου σας. Εάν θέλετε πραγματικά να το ανεβάσετε στο επόμενο επίπεδο, ζητήστε από τον σύντροφό σας να χρησιμοποιήσει ένα παγάκι πάνω και κάτω τους μηρούς σας και να εξερευνήσει αυτή τη νέα αίσθηση.

Οι μασχάλες

Αν μπορείτε να ξεπεράσετε λίγο ιδρώτα οι μασχάλες σας μπορεί να είναι μια εκπληκτική ερωτογενής ζώνη. Σκεφτείτε το ως εξής: Οι μασχάλες σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητες. Το ίδιο πράγμα που σας κάνει να γαργαλιέστε μπορεί επίσης να κάνει αυτό το σημείο μια εκπληκτική ερωτογενή ζώνη.

Η πτυχή του μηρού

Όταν πρόκειται για ερωτογενείς ζώνες για τους άνδρες, δεν είναι μόνο το προφανές. Μια εξαιρετική δουλειά περιλαμβάνει περισσότερα από τα γεννητικά όργανα. Η προσοχή στην περιοχή γύρω από το πέος και τους όρχεις βοηθά στην ανάπτυξη της προσμονής και της διέγερσης. Αυτή η μικρή πτυχή όπου ο μηρός συναντά τον κορμό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αυξήσετε στο ρεπερτόριό σας στο στοματικό σεξ.

Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες. Η πτυχή του μηρού είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να «χτυπήσετε» κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ ανεξάρτητα από το φύλο.

ερωτογενείς

Τα αυτιά

Παρόλο που τα αυτιά θεωρούνται άκρως ερωτικά, συχνά παραβλέπονται, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο καυτό σημείο όταν θέλεις να στριμώξεις τα πράγματα στο κρεβάτι. Τα αυτιά είναι πραγματικά πολύ ευαίσθητα στην αφή, επειδή υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός αισθητηριακών υποδοχέων.

Ξεκινήστε βάζοντας τον σύντροφό σας να χαράξει ελαφρά το περίγραμμα σε σχήμα C του αυτιού σας με τα δάχτυλά του. Το απαλό φιλί μπορεί επίσης να πυροδοτήσει πυροτεχνήματα. Αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή κίνηση όταν γίνεται παράλληλα με κάποια δράση κάτω από τη ζώνη – μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να κορυφώσετε ή να εντείνετε τον οργασμό σας.

Το στομάχι

Το στομάχι σας – μεταξύ του αφαλού σας και της ηβικής σας περιοχής – είναι ένα εκπληκτικό έναυσμα για τη γυναικεία διέγερση. Γιατί; Με το σωστό άγγιγμα, μπορείτε πραγματικά να διεγείρετε το σημείο G από την αντίθετη πλευρά. Επιπλέον, η περιοχή ακριβώς πάνω από τη λεκάνη σας μπορεί να είναι ένα σημαντικό πείραγμα. Η διέγερση αυτής της περιοχής με τα χέρια ή το στόμα σας, βοηθά στη ροή του αίματος στην άλλη κύρια ερωτογενή ζώνη που παραμονεύει ακριβώς νότια.

Αυτή η περιοχή είναι επίσης ιδανική για να παίξετε λίγο με τη θερμοκρασία: Ζητήστε από τον σύντροφό σας να τοποθετήσει απαλά μια ζεστή ή κρύα πετσέτα στο δέρμα ακριβώς πάνω από τη λεκάνη σας πριν από το στόμα.

Τα χέρια

Τα χέρια είναι εξαιρετικά αισθησιακά. Ακόμα και ένα ελαφρύ σφιχτό άγγιγμα μπορεί να προκαλέσει απαλά κύματα αίσθησης. Φτάνει στο σημείο να αποκαλεί τα χέρια σας ένα από τα πιο σημαντικά γεννητικά σας όργανα. Όταν τα πιπιλίζετε, στην πραγματικότητα κάνετε μια μορφή στοματικού σεξ. Αν ένας σύντροφος πιπιλάει ένα δάχτυλο και του κάνει μασάζ με τη γλώσσα, στέλνει το σήμα στο κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου παρόμοιο με το σεξ.

Για να εξερευνήσετε, ζητήστε από τον σύντροφό σας να φιλήσει απαλά τα ευαίσθητα μαξιλαράκια των άκρων των δακτύλων σας, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του για να σχεδιάσει αργούς κύκλους. Αν σας αρέσει, δοκιμάστε λίγη ελαφριά αναρρόφηση.

Οι θηλές

Μια λίστα ερωτογενών ζωνών χωρίς θηλές είναι σαν πίτσα χωρίς τυρί: Απλώς δεν έχει νόημα. Αν και η ευαισθησία της θηλής διαφέρει από άτομο σε άτομο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν πρόκειται για ερωτογενείς ζώνες, βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Οι λοβοί των αυτιών

Αν και έχουμε ήδη καλύψει το αυτί, είναι σημαντικό να διαφοροποιήσουμε τη διαφορά μεταξύ του αυτιού και του λοβού του αυτιού. Κάθε μέρος προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση.
Ο λοβός του αυτιού έχει πιο λεπτό δέρμα, που σημαίνει ότι είναι πιο ευαίσθητο στην αφή. Βάλτε τον σύντροφό σας να σας τσιμπήσει λίγο τον λοβό του αυτιού και δείτε αν το απολαμβάνετε. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν το εξαιρετικά σκληρό δάγκωμα στα αυτιά και άλλοι προτιμούν το εξαιρετικά απαλό άγγιγμα. Ξεκινήστε με απαλές κινήσεις και μετά προχωρήστε σε πιο έντονες αισθήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Χωρισμός: Τα 7 στάδια που θα περάσεις πριν ξαναγίνεις ευτυχισμένη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!