Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να φυλακίσεις τη σκέψη και τα μάτια. Μπορείς όμως να ελέγξεις τον εαυτό σου από το να κοιτάζει επίμονα σωστά; Το ίδιο και οι άντρες. Όταν κάποιος σε καρφώνει λοιπόν, το κάνει γιατί κάτι θέλει από εσένα, γιατί κάτι θέλει να πετύχει, γιατί κάτι σκέφτεται και τέλος πάντων το κάνει γιατί θέλει να τον δεις που το κάνει.

Ρωτήσαμε όσους άντρες/ φίλους/ συναδέλφους ξέρουμε και δεν ξέρουμε να μας πουν τι σκέφτονται τελικά όταν καρφώνουν μια γυναίκα. Και μάθαμε!

11 σκέψεις που μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν κοιτάζει επίμονα


Η οπτική επαφή συνήθως συμβαίνει όταν μας ελκύει κάποιος. Ωστόσο, ανάλογα με την κατάσταση μπορεί να σημαίνει και πολλά άλλα πράγματα.

1) «Μου αρέσει»
Το πρώτο και πιο πιθανό πράγμα που θα σκεφτεί ένας άντρας αν σε κοιτάζει επίμονα είναι ότι του αρέσεις ρομαντικά ή σεξουαλικά. Και αυτός είναι ο πρώτος τρόπος να στο το δείξει.

επίμονα

2) «Θέλω να κοιμηθώ μαζί της»
Η επόμενη πιο συνηθισμένη σκέψη που μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν σε κοιτάζει επίμονα είναι ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου- και ότι αυτό συνεπάγεται. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, νιώθει σωματική έλξη και έχει χάσει το φρένο και το όριό του επειδή σε θέλει πολύ.

3) «Όλοι την κοιτάζουν»
Μια άλλη συχνή σκέψη των αντρών που καρφώνουν είναι επειδή “ζηλεύουν” την προσοχή που λαμβάνεις. Αυτό μπορεί να το σκέφτεται ένας πιο ανασφαλής ή κτητικός άντρας ειδικά αν τραβάς πολλή αντρική προσοχή. Θέλει την προσοχή σου σε εκείνον και θέλει να τον προσέξεις.

4) «Την ξέρω από κάπου;»
Μπορεί κάποιος να σε κοιτάζει επίμονα γιατί αναρωτιέται αν σε γνωρίζει από κάπου ή αν σε έχει ήδη γνωρίσει. Ίσως έχετε το είδος του προσώπου που του φαίνεται οικεί, ίσως έχει κακή μνήμη, ή εσύ να έχεις κακή μνήμη και όντως να γνωρίζεστε.

επίμονα

5) «Δεν έχω καμία ελπίδα μαζί της»
Μια άλλη σκέψη που μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν σε κοιτάζει επίμονα είναι ότι δεν έχει καμία πιθανότητα μαζί σου. Αισθάνεται ανεπαρκής και φοβάται την απόρριψη, γι’ αυτό σε τσεκάρει για να δει αν θα του ρίξεις μια ματιά από την οποία θα πάρει κουράγιο να σου μιλήσει.

6) «Αναρωτιέμαι αν μπορώ να απατήσω τη σύντροφό μου μαζί της»
Αν είναι κάποιος που έχει σχέση σκέφτεται καρφώνει απροκάλυπτα θα μπορούσε να ψάχνεται για να απατήσει τη σύντροφό του. Αναρωτιέται αν θα το έκανες και αν μπορεί να τη γλιτώσει.

7) «Της αρέσω;»
Προφανώς και αναρωτιέται αν νιώθεις το ίδιο. Ψάχνει στο πρόσωπό σου για σημάδια ενδιαφέροντος. Η ειρωνεία σε αυτή την περίπτωση είναι ότι όσο πιο επίμονα κοιτάζει τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να μειώνεται το ενδιαφέρον σου. Βασικά σε κοιτάζει για να δει αν θα κοιτάξεις πίσω.

επίμονα

8) «Πως να είναι γυμνή;»
Ναι, υπάρχουν και αυτοί οι διεστραμμένοι ή υπερβολικά λυσσάρηδες τύποι. Και καθόλου δεν έχει να κάνει με το αν το ντύσιμό σου είναι προκλητικό. Ο άντρας που σε βρίσκει hot babe θα σε καρφώνει και με σεμνά ρούχα.

9) «Είναι single;»
Είναι μεγάλο το ποσοστό εκείνων που σκέφτονται αν είσαι διαθέσιμη. Σε κοιτάζει επίμονα και ψάχνει για σημάδια για να το καταλάβει, όπως μια βέρα ή ένα τηλεφώνημα που θα απαντήσεις γλυκά. Βασικά ψάχνει να δει αν θα ήταν σκόπιμο ή αν αξίζει τον κόπο να κάνει μια κίνηση ή όχι.

επίμονα

10) «Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσω τον πάγο μαζί της;»
Σκέφτεται πως μπορεί να σε πλησιάσει. Είναι κατανοητό για έναν άντρα να ανησυχεί λίγο για το πώς μπορεί να εκλάβεις μια προσέγγιση από εκείνον, οπότε το σκέφτεται και ψάχνει την καλύτερη ευκαιρία ή την καλύτερη ατάκα.

11) «Είναι πολύ όμορφη»
Μερικές φορές το μόνο που μπορεί να σκέφτεται ένας άντρας όταν σε κοιτάζει είναι πόσο όμορφη είσαι. Δεν θέλει κάτι, δεν έχει πονηρές σκέψεις, απλώς χαζεύει κάτι όμορφο που βλέπει. Μην τον κατηγορήσουμε και γι’ αυτό…

Διάβασε ακόμη: Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 8 πράγματα, εάν θέλεις σοβαρά να βρεις την αγάπη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet