Όταν κάποιος ξεκινάει μια σχέση προφανώς δεν το κάνει για να χωρίσει αλλά είναι μερικές σχέσεις ρε παιδί μου που φαίνονται από χιλιόμετρα! Και στην αρχή έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου και παρωπίδες στα ματάκια σου και δεν βλέπεις ότι ορισμένα πράγματα πάνε για φούντο εξ’ αρχής!

Προφανώς και δεν μπορείς να γνωρίζεις από την αρχή ότι κάτι θα αποτύχει όμως κάποια πράγματα είναι καταδικασμένα. Τα σημάδια που σου δείχνουν πως το πράγμα δεν θα δουλέψει είναι εκεί εξ αρχής απλά εμείς επιλέγουμε να τα αγνοήσουμε γιατί εκτός από τυφλοί, στον έρωτα είμαστε και αφελείς!

Είναι 5 κλασικές περιπτώσεις σχέσεων που μάλλον θα σε οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε χωρισμό!

Δεν κάνετε καλό σεξ

Θα το αντέξεις έναν μήνα, δύο μήνες, τρείς μήνες, έναν χρόνο πόσο όμως; Δεν είσαι αγία, πόση υπομονή να κάνεις. Αν το σεξ δεν είναι καλό δεν θα γίνει κάποιο θαύμα ξαφνικά- απλά δεν είναι καλό. Μπορεί να μην ταιριάζει η χημεία σας ή να είναι ο τύπος που βαριέται ή να είστε ασυγχρόνιστοι. Αποδέξου το και προχώρα παρακάτω!

σχέσεων

Έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας

Εάν έχετε πάνω από 10 χρόνια διαφορά ανήκετε σε διαφορετικούς κόσμους- κυριολεκτικά. Μπορεί να μην σου φαίνεται σαν πρόβλημα τώρα όμως εάν πας να παρουσιάσεις τον σύντροφό σου στον πατέρα σου κι έχουν την ίδια ηλικία πίστεψέ μας θα καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει σωστά. Επίσης θα επηρεαστούν και οι έξοδοί σας καθώς θα έχετε πολύ διαφορετικές παρέες και γούστα.

Σχέση από απόσταση

Εάν μπορέσεις να το αποφύγεις κάνε το. Θα φας όλα τα λεφτά σου στη μετακίνηση, όλο τον χρόνο σου στα τηλέφωνα, θα υπάρχει αχρείαστη και ανεπιθύμητη ζήλια και πιο πολύ θα ταλαιπωρηθείς παρά θα περάσεις καλά. Εάν ο χρόνος που θα είστε μακριά είναι οριοθετημένος τότε οκ, εάν όμως ο ένας μένει μόνιμα Θεσσαλονίκη κι ο άλλος Αθήνα δεν είναι καθόλου εύκολη κατάσταση!

Οι φίλοι σου δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν

Σίγουρα σου έχει τύχει. Η σχέση σου είναι αυτός ο τύπος που λες το όνομά του και οι φίλοι σου αφρίζουν ξινίλα. Εάν οι φίλοι σου δεν τον συμπαθούν τότε δύσκολα να στεριώσει αυτή η σχέση. Πρώτον, τους φίλους να τους ακούς γιατί σε ξέρουν πολύ καλά και για να μην τον πάνε κάτι θα ξέρουν. Και δεύτερον κάθε φορά που θα τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου θα ακούς το σπαστικό “στα έλεγα εγώ”.

Τέλος και καλύτερο: το κέρατο εάν συμβεί θα ξανασυμβεί

Read that again: Εάν σε κερατώσει μια φορά θα σε ξανακερατώσει δεν υπάρχει περίπτωση. Ειδικά εάν πέρασε ένα διάστημα μέχρι να το καταλάβεις, θα έμαθε από τα λάθη του, θα βελτιώθηκε και θα το ξανακάνει! Γιατί μπορεί ο άντρας να μην κατεβάζει αιώνες τώρα το καπάκι της τουαλέτας αλλά το να οργανώσει ολόκληρο σχέδιο για να σε απατήσει χωρίς να το καταλάβεις είναι κάτι εύκολο. Οπότε κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και φύγε με ελαφρά πηδηματάκια!

σχέσεων

Διάβασε ακόμα: Πώς κάνω unsuscribe από το δράμα που λέγεται πρώην;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet