Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το βράδυ της Δευτέρας (7/6) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που είχε με την υγεία της και το πώς βγήκε νικήτρια, αλλά και για την απόφασή της να πάει στο Survivor.

«Στο My Style Rocks μου έκαναν ένα σύντομο βιογραφικό, με ρώτησαν ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχεις περάσει κι είπα οι χημειοθεραπείες και να κερδίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο. Μετά το ανέφεραν οι κριτές σε ένα concept που κάναμε για μαστογραφία. Ο καρκίνος πλέον θεραπεύεται στις μέρες μας και έχει 500 ειδών. Υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται κι άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες. Δεν είναι πλέον αήττητος και δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος. Μου αρέσει να τη λένε με το όνομά της», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Ξεπερνιέται με πολύ καλή διάθεση και να κάνεις ωραίες σκέψεις. Είναι ένα πρώτο βήμα για να δεχθείς όλες τις θεραπείες μέσα σου θετικά. Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. Κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, νηστική και εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις και να γίνεις καλά, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα. Την υγεία σου. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στη απόφασή της να δωρίσει χρήματα στο «Χαμόγελο του παιδιού».

«Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα Εγώ το έκανα για να βοηθήσω για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους, είναι από αυτά που δίνουμε. Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά-σιγά καλύτερη».

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!