ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας μετακινείται στους Ιχθύς, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις με σθένος, απωθημένα και τραύματα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις. Η κατανόηση και η ανάγκη για συγχώρεση θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια που επηρεάζουν μέχρι τώρα τη ζωή σου. Στις 2 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ανατρέπει τα δεδομένα στον τομέα της καριέρας. Σημαντικές προτάσεις έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη μιας αλλαγής που είναι απαραίτητη για την εξέλιξή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ρίσκα που δεν είναι εύκολο να αποφύγεις. Εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου για να ξεφύγεις από παγίδες. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με τις φιλικές σου παρέες. Πρωτότυπες ιδέες και σχέδια δημιουργούν την επιθυμία για ομαδική δράση σε επαγγελματικό επίπεδο. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με το Δια να περνάει στους Ιχθύς, έχεις τη δυνατότητα να διευρύνεις το φιλικό περίγυρο και να εξελίξεις σε σημαντικό βαθμό στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην ζωή σου. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σου. Στιγμές διασκέδασης και συζητήσεων θα ομορφύνουν τη ζωή σου. Στις 2 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ανοίξεις τα φτερά σου με το βλέμμα στο μέλλον. Πιθανό είναι να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές επιλογές, νομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε ζητήματα γνώσεων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου. Είναι η στιγμή της προσωπικής σου επανάστασης. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο από όπου αυξάνει τις συζητήσεις και τους σχεδιασμούς στον επαγγελματικό χώρο. Απόφυγε σκληρές τοποθετήσεις και απολυτότητα που θα ενοχλήσουν φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας από τους Ιχθύς σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται στην ζωή σου. Γεγονός είναι ότι η εύνοια των ανώτερων σου θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς στο πεδίο της καριέρας. Αλαζονικές συμπεριφορές και αμετροέπεια θα χαλάσουν την εικόνα σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου αποκαλύπτει οικονομικές και προσωπικές καταστάσεις του παρελθόντος που σε αναστατώνουν. Μη διστάσεις να κάνεις το άλμα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καχυποψία και την ανασφάλεια αξιοποιώντας την διαίσθηση και το δυναμισμό σου. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που ενστερνίζονται τις πνευματικές σου ανησυχίες. Επαγγελματικά ταξίδια και κοντινές αποδράσεις θα ομορφύνουν την καθημερινότητά σου. Απαραίτητο είναι, όμως, να συγκεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις σου για να μην εκτεθείς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που μπορούν να ανοίξουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η περίοδος είναι καλή για να προβάλεις μέσω διαφήμισης τη δουλειά σου ή να ασχοληθείς με το εμπόριο. Η αισιοδοξία θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που μπορεί να βρεθεί στο μονοπάτι σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου φέρνει αιφνίδιες προτάσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ξαφνικές συνεργασίες και κεραυνοβόλοι έρωτες ομορφαίνουν τη ζωή σου και δημιουργούν τις κατάλληλες ευκαιρίες για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων. Την ίδια μέρα ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και εντείνει την εσωστρέφεια και την καχυποψία σου. Οικονομικές συμφωνίες και υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους μπορούν να τακτοποιηθούν, προχωρώντας στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με το Δία να περνάει στους Ιχθύς έχεις την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις με σθένος φοβίες και απωθημένα που επηρεάζουν τη ψυχοσύνθεσή σου. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορείς να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και συνεργασίες προς όφελός σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε μία επαγγελματική κίνηση που θα αλλάξει ριζικά τη δημόσια εικόνα σου. Προτάσεις έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγών στην καθημερινότητά σου. Προσοχή σε εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με διπλωματικότητα και συγκαταβατικότητα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Απαραίτητο είναι να εκφράζεις με θάρρος τις απόψεις σου χωρίς να φοβάσαι ενδεχόμενο κόστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας μετακινείται στους Ιχθύς και ευνοεί τον τομέα των συνεργασιών και των ερωτικών σου σχέσεων.. Μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης κοινωνικότητας που θα έχει σαν αποτέλεσμα σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις που θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Σημαντικές αποφάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου θα καθορίσουν το μέλλον με αισιόδοξο τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου προμηνύει κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και φιλοσοφία. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο και σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα που σε απασχολούν. Η διάκριση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Απόφυγε όμως εμμονές και επικριτικότητα που θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα το συνοδευτικό περίγυρο. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς αυξάνοντας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Οι απαιτήσεις είναι πολλές σε καθημερινό επίπεδο γι’ αυτό οφείλεις να σχεδιάσεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ό,τι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου αποκαλύπτει μυστικά που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον και δονούν για τα καλά σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Ξαφνικές επαγγελματικές και οικονομικές συγκυρίες μπορεί να οδηγήσουν σε μετακόμιση από το πατρικό περιβάλλον ή συγκατοίκηση με το σύντροφό σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις με έντονο τρόπο, προσπαθώντας να τραβήξεις την προσοχή και τα βλέμματα. Υπερβολές και αλαζονεία θα ενοχλήσουν το σύντροφο και την παρέα σου γι’ αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύς ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο έντονου ερωτικού παιχνιδιού που θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να ανθίσεις και να νιώσεις πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου προμηνύει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που έρχονται από το πουθενά και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για νέες συνεργασίες. Το εμπόριο και η επικοινωνία ανοίγουν νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλες καταστάσεις θα σε ενθουσιάσουν. Να θυμάσαι μόνο ότι οι συνθήκες είναι ρευστές γι’ αυτό δώσε χρόνο για να σταθεροποιηθεί η κάθε νέα επαγγελματική και προσωπική κατάσταση της ζωής σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο θα σε απασχολήσουν οικογενειακά προβλήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας . 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύς νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Τίποτα δε μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι δίπλα σου σε κάθε επιθυμία και επιδίωξή σου καθώς οι σχέσεις λειτουργούν με απόλυτη αρμονία. Αξιοποίησε ευκαιρίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που έχουν πολλά να σου δώσουν. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου οδηγεί σε ένα νέο κεφάλαιο σε οικονομικό επίπεδο. Ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο σε βοηθούν να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει αρκεί να μείνεις μακριά από εμμονές και προκαταλήψεις που θα ενοχλήσουν. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο η ανάγκη να επικοινωνήσεις με το κοντινό περιβάλλον γίνεται εντονότερη. Χαλαρές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Επαγγελματικές μετακινήσεις και κοντινές αποδράσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας περνάει στους Ιχθύς και δίνει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς το εμπόριο και η επικοινωνία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Νέα αντικείμενα γνώσεων θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσουν εξελιχθείς. Η αγορά ενός οχήματος είναι πολύ πιθανή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 2 Ιανουαρίου σε ωθεί σε ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξαφνικοί έρωτες εισβάλλουν στη ζωή σου και σε ενθουσιάζουν αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις θα πλαισιώνουν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Την ίδια μέρα ο Ερμής που περνάει στον Υδροχόο, επικεντρώνει τη σκέψη σου σε οικονομικά σχέδια και υποθέσεις. Με υπομονή και επιμονή μπορείς να βελτιώσεις τις οικονομικές συνθήκες στη ζωή σου, αρκεί να αποφύγεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συνομιλείς. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία να μετακινείται στους Ιχθύς μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να απολαύσεις περισσότερη σταθερότητα. Οι ευκαιρίες για την βελτίωση των οικονομικών σου θα είναι πολλές. Απόφυγε σπατάλες και περιττά έξοδα που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου αναδεικνύει προσωπικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από βαρίδια που επηρεάζουν την προσωπική σου πορεία ανοίγοντας νέες ευκαιρίες στην ζωή σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Σημαντικό είναι να ελέγξεις τον παρορμητισμό και την ανάγκη να κυριαρχήσεις σε μία συζήτηση για να μην προκύψουν εντάσεις σε συνεργάτες και σύντροφο. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου φροντίζοντας να σου χαρίσει αισιοδοξία, λάμψη και ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τις κατάλληλες για εσένα χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες. Να θυμάσαι πως ο έντονος παρορμητισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου μπορείς να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Οι στόχοι σου θα είναι παράγωγα πρωτότυπων ιδεών που σε ενθουσιάζουν. Νέες γνωριμίες σε βοηθούν να ανακαλύψεις μία διαφορετική και περισσότερο εκκεντρική πλευρά της ζωής σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Υδροχόο, εντείνεται η εσωστρέφεια καθώς μνήμες και πληγές του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου σου. Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως που σε έχουν ταλαιπωρήσει, απαιτείται, όμως, απόλυτη συγκέντρωση για να μην υπάρξουν λάθη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!