ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Υπερβολές και βιασύνη μπορεί να χαρακτηρίσουν τις κινήσεις σου αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Άρη με τον Δία δεν σε βοηθά να κρατήσεις το μέτρο σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις. Η αυξανόμενη ένταση μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς που δεν θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να οδηγήσει σε πετυχημένες συνεργασίες που θα αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Απαραίτητο είναι να κινηθείς διαισθητικά. αποφεύγοντας κάθε εξουσιαστική τάση και χειριστική διάθεση που μπορεί να ενοχλήσει πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Στον έρωτα οφείλεις να αποφύγεις την έντονη ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου στο ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δεν σε βοηθά να κατασταλάξεις σε ρεαλιστικά συμπεράσματα, επηρεάζοντας οικονομικές επιλογές και αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις καθώς το έλλειμμα πνευματικής διαύγειας θα σε παρασύρει σε αστοχίες. Βιαστικές κινήσεις μπορεί να προκύψουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με το τετράγωνο του Άρη από το Σκορπιό και τον Δία στον Υδροχόο. Οφείλεις να ακούς τις επιθυμίες συνεργατών και συντρόφου ώστε να αποφευχθούν κόντρες που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντιληφθείς σε βαθύτερο επίπεδο τί σε ικανοποιεί και σε εξελίσσει. Επιδιώκεις να ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους και περιπέτειας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θολές σκέψεις και έντονος συναισθηματισμός μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία και τις αποφάσεις σου καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με απόλυτη διαύγεια. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες επιλογές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό να προσέχεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας που θα σου δώσουν πίστωση χρόνου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα πάθη, τη ζήλια, τις συναισθηματικές υπερβολές και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας στην ερωτική σου ζωή. Μετουσίωσε τις αρνητικές σκέψεις σε αισθησιασμό και έντονο ερωτισμό, αποφεύγοντας έτσι σφοδρές συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να προσέχεις στη δουλειά σου καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στρεβλώνουν την πραγματικότητα και δεν σε βοηθούν να κάνεις τις σωστές επιλογές. Μην παρασυρθείς από την σύγχυση και το άγχος καθώς μπορεί να γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν και θα σε απογοητεύσουν. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί καταλυτικά στην προσωπική σου ζωή. Έντονα συναισθήματα και χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και κράτησε ισορροπίες. Εκτόνωσε την ενέργεια της όψης με ερωτισμό, μιας και η λίμπιντό σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Είναι πιθανό να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Καλό είναι να κατοχυρώσεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν προς όφελός τους. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα για τη σχέση σου. Η σύγχυση και τα ψεύδη μπορεί να σε οδηγήσους σε λάθη. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια και πρόσωπα που δεν είναι αξιόπιστα καθώς σου δημιουργούν στρεβλή εικόνα για την πραγματικότητα. Το τετράγωνο του Άρη με το Δία εντείνει τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις υπερβολές εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Καλό είναι να αποφύγεις τους διαπληκτισμούς και τις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Η συνοδός Αφροδίτης –  Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί για ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το σώμα σου. Ένα νέο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για εσένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα δεν βοηθούν να υπάρξει αποτελεσματική λύση και διαυγής επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές προκαλούν μπερδέματα, απογοήτευση και ένταση. Απόφυγε στις αρχές της εβδομάδας συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Εκφράζεις σε υπερβολικό βαθμό τα συναισθήματά σου, προσπαθώντας να δείξεις στο ταίρι σου τι πραγματικά σημαίνει για εσένα. Καλό είναι να μην μπεις σε παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού. επιδιώκοντας να αποκτήσεις αποκλειστικά την προσοχή του ατόμου που σε συντροφεύει. Αν το ταίρι σου προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει συναισθηματικά, βάλε τα όριά σου χωρίς να χάσεις την ευγένειά σου.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα δεν επιτρέπουν να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό επικοινωνιακές και εμπορικές συνεργασίες. Είναι απαραίτητο να μην παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και ψεύδη, προστατεύοντας τον εαυτό σου και την επαγγελματική σου διαδρομή. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου προς τα άτομα που σε προσεγγίζουν, δημιουργώντας εντυπώσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής αποφεύγοντας δεσμεύσεις στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανό είναι να προκύψουν εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία. Στην προσωπική σου ζωή εμμονές και κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση στη σχέση. Οι ανασφάλειες που νιώθεις έρχονται στην επιφάνεια και χάνεις τον έλεγχο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με το Δία θα επηρεάσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι αντιδράσεις συνεργατών και συντρόφου θα είναι έντονες καθώς θα απαντούν στη δική σου τάση να επιβάλλεσαι. Ο καλός προγραμματισμός και η επικοινωνία με γνώμονα το σεβασμό, θα βοηθήσουν στο να αποφευχθούν εντάσεις και λάθος επιλογές. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα είναι αρκούντος προσοδοφόρες για εσένα. Συναισθηματικά αντιλαμβάνεσαι ότι η επικοινωνία σε βαθύτερο επίπεδο με το ταίρι σου μπορεί να φέρει την απόλυτη αρμονία στην σχέση. Πάθος και έντονη κοινωνική ζωή δημιουργούν το κατάλληλο πλαίσιο ώστε να περάσετε υπέροχα μαζί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν και να σε αποσυντονίσουν. Είναι απαραίτητο να μην παρασυρθείς από ιδεατές καταστάσεις που απέχουν μακράν από το ρεαλισμό, προχωρώντας σε επιλογές που θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οι αυταπάτες και οι υπερβολές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε  σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε δηλώσεις ή πράξεις που θα σε εκθέσουν. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σού δίνει οικονομικές ανάσες καθώς μάλλον θα έχεις κάποιο έξτρα έσοδο. Προσπάθησε να αποφύγεις κυριαρχικές συμπεριφορές και αδιαλλαξία στην σχέση σου και προστάτεψε αυτό το σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το παρελθόν ξαναχτυπά και σε φορτίζει ψυχολογικά, οδηγώντας σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες με τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα. Καλό είναι να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τους κόλακες και να κάνεις λάθος επιλογές. Το τετράγωνο του Άρη με το Δία μπορεί να προκαλέσει διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα γιατί φέρνει αμετροέπεια και ανταγωνισμό. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναγεννηθείς και να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου. Πρόσεξε γιατί θα έχεις την τάση να εκφράζεις αυτές τις ανάγκες με επιτακτικό και έντονο τρόπο, και μάλιστα τη στιγμή που θα μπορούσες να εκφραστείς μέσω του πάθους και του μαγνητισμού σου.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα σε καθιστούν ευεπηρέαστη στις γνώμες τους. Πιθανό είναι να υπάρχουν κίνητρα που δεν είναι εμφανή. Καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτική σε μεγάλα λόγια και δεσμεύσεις που μπορεί να ακουστούν γιατί το πιθανότερο είναι να μην γίνουν πραγματικότητα. Το τετράγωνο του Άρη και του Δία δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται στο μέγιστο και σου δημιουργούν περαιτέρω άγχος. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου λειτουργώντας με μετριοπάθεια και προγραμματισμό ώστε να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Τα τετράγωνα του Ερμή και του Ηλίου με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου. Η ασάφεια και η σύγχυση που επικρατούν δεν επιτρέπουν να έχεις σαφή εικόνα των πραγμάτων. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από πλάνα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις στον χώρο της καριέρας. Καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων καθώς ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Η σύνοδος Αφροδίτης Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκδηλώσεις με έντονο τρόπο την ανάγκη για ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό στην σχέση σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία μοιραία ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet