Ακόμα και αν δεν είσαι πιστή φαν της αστρολογίας δε γίνεται να μην αναγνωρίσεις το γεγονός ότι το ζώδιο μας συνδέεται με έναν τρόπο με τα όσα κάνουμε στη ζωή μας και ειδικότερα στις σχέσεις μας. Όσο γενικά κι αν ακούγονται μερικές φορές τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πείθουν ακόμα και εκείνους που αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τα άστρα!

Τα ζώδια της Σελήνης και της Αφροδίτης περνούν συχνά το επίκεντρο όταν πρόκειται για συζητήσεις για την αστρολογία και την αγάπη. Τα ζώδια της Αφροδίτης μας δείχνουν τι ψάχνουμε στο άλλο μας μισό. Το ζώδιο της σελήνης, από την άλλη πλευρά, μας δείχνει προς τις επιθυμίες και τα συναισθήματα της καρδιάς μας.

Η γνώση της ερωτικής σας γλώσσας του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα σημάδια εκείνου που σας αρέσει.

Η γλώσσα του σώματος ποικίλει ανάλογα με το ζώδιο και προσαρμόζεται στον τύπο προσωπικότητας. Αυτό σας επιτρέπει να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε και λαμβάνετε την αγάπη.

Κριός: Πάθος

Οι Κριοί νιώθουν πιο αγαπητοί όταν ο σύντροφός τους έχει όρεξη για ζωή και ανταποκρίνεται μπροστά στις προκλήσεις. Το να διατηρείτε τη σχέση ενδιαφέρουσα και ελκυστική, ενώ παράλληλα τους δίνετε την ελευθερία να είναι ο εαυτός τους είναι το κλειδί. Για να κρατήσει το πάθος και το δράμα ζωντανό να θυμάστε ότι ο Κριός σίγουρα δεν είναι αυτός που θα εγκατασταθεί σε μια ζώνη άνεσης.

Ταύρος: Άνεση

Ο Ταύρος έχει να κάνει με την άνεση και τη σταθερότητα όταν πρόκειται να νιώσει ότι τον αγαπούν. Πρέπει να βρουν ένα σπίτι με τον σύντροφό τους. Ο αισθησιασμός είναι επίσης σημαντικός – είτε πρόκειται για αφή, μουσική ή φαγητό, οι Ταύροι βιώνουν την αγάπη μέσω των αισθήσεων. Όταν αισθάνονται πολύ άνετα στη ζώνη άνεσής τους, οι Ταύροι χρειάζονται πραγματικά έναν σύντροφο που είναι πρόθυμος να τους δείξει νέες εμπειρίες που ξυπνούν τις αισθήσεις τους και δίνουν νέα πνοή στον κόσμο τους, ενώ παράλληλα νιώθουν καλά και ασφαλείς.

ζώδιο
sarayut/ IStock

Δίδυμοι: Αλλαγή

Οι Δίδυμοι θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη ποικιλία στη διάρκεια της ζωής τους. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά όχι απαραίτητα. Μια μη παραδοσιακή σχέση ή ένας αφοσιωμένος σύντροφος που είναι εξίσου ερωτευμένος με την εμπειρία της ζωής μπορεί εύκολα να κάνει το κόλπο. Το να είναι ανοιχτοί σε συνεχείς αλλαγές και εξερεύνηση είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τους κάνετε να αισθάνονται κατανοητοί.

Καρκίνος: Εκτίμηση

Οι Καρκίνοι θα ασχοληθούν πολύ μέχρι να βεβαιωθούν ότι ο σύντροφός τους είναι ευτυχισμένος. Μπορούν να είναι ιδανικοί σε όλους τους ρόλους τους, αλλά μόνο εάν αισθάνονται ότι τους εκτιμούν. Οι Καρκίνοι έχουν την τάση να βάζουν τους άλλους πάνω από τους εαυτούς τους σε κάποιο σφάλμα, οδηγώντας σε εξάντληση. Τίποτα δεν ελκύει περισσότερο την καρδιά ενός Καρκίνου από έναν αφοσιωμένο σύντροφο που του δείχνει πίστη και εκτίμηση ενώ αναλαμβάνει τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής και δείχνει μια ευαίσθητη πλευρά από καιρό σε καιρό.

Λέων: Θαυμασμός

Οι Λέωντες λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής – είναι αρκετά καλοί σε αυτό- ενώ λαχταρούν την αναγνώριση για τα ταλέντα και τα επιτεύγματά τους. Όταν όλα λέγονται και γίνονται, οι Λέοντες θέλουν απλώς να τους γιορτάζουν για τα υπέροχα, ταλαντούχα και ζωντανά όντα που είναι.

Παρθένος: Σκοπός

Οι Παρθένοι έχουν κάποια αθωότητα γι’ αυτούς, αλλά πάνω απ ‘όλα, αυτό το ζώδιο επιδεικνύει μια έντονη αίσθηση πρακτικότητας. Είναι ευαίσθητοι και αναζητούν νόημα για να δικαιολογήσουν τις σχέσεις τους. Πρέπει να αισθάνονται ότι έχουν ένα σκοπό στις σχέσεις τους και ότι οι σχέσεις τους εξυπηρετούν έναν μεγαλύτερο σκοπό – είτε έξω στον κόσμο είτε σε μικρότερο πεδίο της ζωής τους.

Ζυγός: Ισότητα

Οι Ζυγοί προσπαθούν συνεχώς για ισορροπία και ένας σύντροφος που και οι δύο στέκονται στη θέση τους και αφήνουν χώρο για τις δικές τους απόψεις και απόψεις είναι το κλειδί. Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Ζυγός έχει ταλέντο στις μακροχρόνιες σχέσεις και την πίστη. Κάποιοι θα έλεγαν ότι αυτό συμβαίνει επειδή η λήψη αποφάσεων δεν είναι το πλεονέκτημά τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι κατανοούν διαισθητικά την προοπτική του συντρόφου τους (ή των εταίρων). Δείξτε ότι είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές ιδέες και πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια για την εμφάνισή σας και θα τους κατακτήσετε.

Σκορπιός: Οικειότητα

Οι Σκορπιοί λαχταρούν την οικειότητα – κάτι που μερικές φορές μπορεί να τους βάλει σε μπελάδες αν συναναστρέφονται με ανθρώπους που δεν είναι πρόθυμοι να αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους θεραπεία. Οι Σκορπιοί δεν νοιάζονται για τα όριά σας – θέλουν να μπουν μέσα. Θέλουν να γνωρίζουν όλες τις ακατάστατες, άβολες, μυστικές λεπτομέρειες που κρύβονται σε αυτό το κεφάλι σας, είτε πρόκειται για τις προσωπικές λεπτομέρειες των προηγούμενων σχέσεών σας είτε για το πώς νιώθετε πραγματικά για μαμά. Λόγω της οικειότητας που απαιτούν, η εμπιστοσύνη είναι επίσης απίστευτα σημαντική ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και κατανοητοί.

Τοξότης: Ελευθερία

Οι Τοξότες σίγουρα δεν είναι γνωστοί για την επιθυμία τους να μείνουν στο σπίτι ή να συναναστραφούν με συντρόφους, που δεν έχουν ενδιαφέροντα. Λόγω της αγάπης τους για την περιπέτεια και την εξερεύνηση, χρειάζονται την ελευθερία να φύγουν μόνοι τους και να χάνονται στον κόσμο από καιρό σε καιρό. Ένας σύντροφος που δίνει στον Τοξότη τον χώρο να είναι πλήρως ο εαυτός του και να βουτήξει στα πολλά πνευματικά του ενδιαφέροντα είναι το κλειδί. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι διασκεδαστικός και μπορεί να τους κρατήσει αφοσιωμένους είτε μέσω της κοινωνικής είτε μέσω πνευματικής τόνωσης.

Αιγόκερως: Υποστήριξη

Ως ένα από τα πιο φιλόδοξα και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Αιγόκεροι χρειάζονται ο σύντροφός τους να είναι ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Ευδοκιμούν όταν ο σύντροφός τους είναι χαρούμενος που φροντίζει το σπίτι ή τις καθημερινές εργασίες, ενώ εστιάζουν στο να βουτήξουν βαθιά στη δουλειά τους ή να ηγηθούν μιας κίνησης. Λόγω της εστιασμένης φύσης τους, μπορεί να είναι λίγο κυκλοθυμικοί, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα συναισθήματα του συντρόφου τους.

Υδροχόος: Φιλία

Η ιδανική ερωτική ζωή ενός Υδροχόου περιλαμβάνει έναν σύντροφο που είναι εξίσου κοινωνικός με εκείνους ευδοκιμεί σε μεταμεσονύχτια πάρτυ και σε μια ζωντανή κοινωνική ζωή. Δεδομένου ότι είναι σημαντικό για αυτούς τους ευάερους κοινωνικούς να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να έχουν έναν ισχυρό κοινωνικό κύκλο, ένας σύντροφος που είναι επίσης φίλος είναι ζωτικής σημασίας. Οι Υδροχόοι ευδοκιμούν καλύτερα σε σχέσεις όπου δύο ολόκληροι άνθρωποι με ανεξάρτητη ζωή ενώνονται ως εραστές και φίλοι για να βελτιώσουν την εμπειρία του άλλου σε αυτόν τον κόσμο.

Ιχθύς: Ενσυναίσθηση

Ως ευαίσθητο και ανοιχτό ζώδιο, οι Ιχθύες χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι άνετος να κάθεται μαζί τους στα μερικές φορές ανεξήγητα συναισθήματά τους, ενώ λειτουργεί και ως σύστημα υποστήριξης. Τίποτα δεν ανοίγει αρκετά την καρδιά των Ιχθύων όπως κάποιος που ενδυναμώνει την ευαισθησία τους, εκτιμά τα συναισθήματά τους, τους δείχνει καλοσύνη και κατανοεί τον αγώνα του να αισθάνονται τα πράγματα τόσο βαθιά. Ένας σύντροφος με προστατευτικό πνεύμα βοηθά τους Ιχθύες να νιώθουν άνετα και ελεύθεροι να εκφραστούν πλήρως.

Εικόνα Εξωφύλλου: Peach/IStock

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες τον Ιούλιο

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet