Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Αποχώρηση του Άρη – πίεση, ξαφνικά γεγονότα, ανατροπές, κούραση, ζήλια, γκρίνια – από την Παρθένο στις 27, μια ανάσα οξυγόνου για τα μεταβλήτα ζώδια, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες.

Ναι, αλλά η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου επιβαρύνει ακριβώς τα ζώδια αυτά και συγκεκριμένα τα άτομα του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό θυμίζει την παροιμία «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι». Μαγική λέξη και έννοια: Συμβιβασμός.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Ανάμεικτα συναισθήματα ελπίδας, ανησυχίας και προβληματισμού δημιουργεί αυτή η σύνθετη εβδομάδα που απαρτίζεται από τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και από τις τρεις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Γιατί όλα αυτά; Για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι η παρουσία του Άρη – Περισσότερη ρευστότητα στην εργασία, τις σχέσεις και την καθημερινότητά σας και ακόμα και προσαρμογή σταδιακά σε πράγματα και καταστάσεις που αλλάζουν και όχι με τον τρόπο και προς την κατεύθυνση που εσείς είχατε συνηθίσει ή θα θέλατε – Στον Ζυγό απέναντι σας. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την Πανσέληνο που θα γίνει στις 31 Αυγούστου στον Ιχθύς και που έστω και έμμεσα επηρεάζει την ψυχική διάθεση, την υγεία γενικότερα και τα επαγγελματικά. Η μοναδική σας βοήθεια αυτές τις ημέρες -έστω και μετριασμένη, προέρχεται από την Αφροδίτη -λίγο χρήμα, λίγη συμπάθεια, λίγη αγάπη -που όμως έως και τις 3 Σεπτέμβρη, θα παραμένει ανάδρομη. Ευτυχώς στις 4 θα αρχίζει να φαίνεται σε ευθεία τροχιά, αυξάνοντας κάπως την εύνοια στα θέματά σας.

Tip:  Αποφάσεις και ενέργειες θα πρέπει να τσεκάρονται όχι μία αλλά δύο φορές Και ακόμα να ψειρίζετε συμβουλές και υποδείξεις, κυρίως Εσείς το Μάρτη. Πιο ευνοϊκές Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Την προσοχή σας στην Δευτέρα.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Ο Άρης – δράση, πρωτοβουλίες, νεωτερισμοί, άνοιγμα νέων δρόμων – στις 27, την πρώτη κιόλας ημέρα αυτής εβδομάδας, περνάει στον Ζυγό και το σύνθημά του, όσον αφορά εσάς είναι ένα: Εργασία. Σχέδια επί χάρτου για κάτι που θα ξεκινήσει σύντομα και για την ήδη υπάρχουσα δομή της που πρέπει να ενισχυθεί ή να τελειώσει; Εργασία λοιπόν αλλά από κόντρα και φυσική κατάσταση και υγεία που θέλουν το…φρεσκάρισμά τους. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος – και θα είναι έως τα μέσα περίπου του Οκτώβρη- και αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα γενικότερο στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, αλλά ευτυχώς όχι και τόσο μεγάλο σε εσάς. Μετακινήσεις, γραφειοκρατία, σπουδές, συμφωνίες και Διαδίκτυο, μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες… αρρυθμίες. Έρωτες, χρήμα, κέρδος. Έως και το τέλος αυτής της εβδομάδας δεν αποκλείονται τα σκαμπανεβάσματα και μια ασάφεια ως προς το στόχο και τα αποτελέσματά του. Βεβαίως αν το άλλο σας μισό ανήκει στους Δίδυμους, την Παρθένο, τον Τοξότη, τους Ιχθύς, βρίσκεται σε συναισθηματικό… συναγερμό λόγω της Πανσελήνου στις 31.

Tip:  Θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση λόγω υποχρεώσεων και συγκυριών – προσοχή στα έξοδα -από το απόγευμα της Δευτέρας έως και το βραδάκι της Τετάρτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Επιτέλους, τέλος. Μία πίεση, μία αναμονή, μία ταλαιπωρία -λέω μία, όχι πολλές – γενικά με το ξεκίνημα της εβδομάδας, παίρνει τέλος. Στις 27 ο Άρης -ανταγωνισμός, βαβούρα πέρασμα από το ζεστό στο κρύο – περνάει από την Παρθένο στον Ζυγό. Είναι σίγουρο ότι κάτι θα ξεκαθαρίσει, κάτι θα αλλάξει και έτσι θα έχετε πιο καθαρή εικόνα για το που πρέπει να στρέψετε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας. Βέβαια αυτήν την εβδομάδα, για το έτσι και το αλλιώς μια σχέσης, μιας συνεργασίας, ενός συνεταιρισμού, καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η Πανσέληνος που θα γίνει στις 31 στους Ιχθύς. Εδώ μπορεί να κλείσει ένας κύκλος ενός τρόπου εργασίας, σπουδών και μιας σχέσης που έχει εξαντλήσει τα περιθώριά της. Βλέπετε είναι ακόμα ο Ερμής – και θα είναι έως τις 14 Σεπτεμβρίου – ανάδρομος και δεν δίνει την απαραίτητη καθαρότητα και ταχύτητα για να ξεμπερδέψετε γρήγορα και δραστικά με αυτά που σας ταλαιπωρούν. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Tip:  Αξιοποιήστε προληπτικά αλλά και γενικότερα τα μικρά ευνοϊκά κομμάτια αυτής της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα απόγευμα έως και την Τετάρτη το απόγευμα και από την Παρασκευή το βράδυ έως και την Κυριακή το απόγευμα. Προσεκτικά από Τετάρτη απόγευμα έως και την Παρασκευή το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Με νέα δεδομένα που αλλάζουν σταδιακά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς, σας έρχεται αυτή η εβδομάδα τυπικά και ουσιαστικά. Τυπικά στις 27 Αυγούστου ξεκινάει ένα σύνθετο και πιο απαιτητικό διάστημα που θα επεκταθεί έως και τα μέσα Οκτωβρίου. Ουσιαστικά γιατί για κάποιους από εσάς αυτή ημερομηνία μπορεί να συνοδευτεί άμεσα και από ένα γεγονός και μια αλλαγή που διαφοροποιηθεί την κατάσταση. Σημασία έχει ακόμα και αν αυτό το… κάτι στην αρχή σας ξαφνιάσει και σας προβληματίσει, να έχετε περισσότερη επιθετική και λιγότερο παθητική προσέγγιση. Διανύετο μία μακριά φάση έως την επόμενη Άνοιξη που θα βοηθήσει να απαγκιστρωθείτε από φθοροποιές καταστάσεις, πράγματα και πρόσωπα που σας κάνουν κακό και όχι καλό. Εξυπακούεται πως σε αυτά συμπεριλαμβάνονται συνήθειες και Και κόλλημα που αντί να σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά, σας κρατούν ακινητοποιημένος. Από τώρα λοιπόν θα βαθμολογηθούν και θα κριθούν σχέσεις, έρωτες και συνεργασίες. Ας μπει πρώτα η λογική.

Tip:  Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου στους Ιχθύες, επιβαρύνει τον ψυχισμό σας, αλλά δεν σας φέρνει μπροστά σε αδιέξοδα. Μεγαλύτερη προσοχή Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Αν και δεν θα γίνει αμέσως φανερό, αυτή εβδομάδα, από το ξεκίνημα της κιόλας, θα αρχίσει να σας εφοδιάζει με περισσότερη δύναμη, ζωτικότητα και αποφασιστικό πνεύμα, στοιχεία απαραίτητα για μια πιο δημιουργική περίοδο που ανοίγεται μπροστά σας. Ο Άρης, από τις 27 Αυγούστου με το πέρασμά του στον Ζυγό, θα είναι ο κύριος φορέας όλων αυτών. Από κοντά φυσικά θα συνδράμει και η Αφροδίτη – ερωτας, κέρδος, κοινωνικότητα, δημοφιλία, συμπάθειες – αλλά αυτή της η βοήθεια θα φανεί από τις 4 Σεπτεμβρίου και ύστερα που θα μπει σε ευθεία τροχιά και όχι αναδρομή, στην οποία ωρίσκεται από τις 23 Ιουλίου και μετά. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με τον Ερμή που μπαίνει επίσης σε ευθεία τροχιά Στις 13 Σεπτεμβρίου, θα κάνουν το Σεπτέμβρη πιο γόνιμο, πιο ευχάριστο και πιο αποτελεσματικό. Αυτή η εβδομάδα φιλοξενεί μια Πανσέληνο που θα γίνει στις 31 στο ζώδιο των Ιχθύων. Πιο ευάλωτοι ποικιλοτρόπως σε αυτήν, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι. Εσάς πάντως σας παίρνει κάπως πιο… ξώφαλτσα. Η επιβάρυνση θα είναι ψυχολογική και οικονομική.

Tip:  Πιο προσεκτικά – ιδιαίτερα σε συνεργασίες, συνεταιρισμούς και σχέσεις- Από Δευτέρα μεσημέρι έως Τετάρτη. Δικό σας με πολλούς τρόπους το διάστημα από την Παρασκευή το απόγευμα έως το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Εβδομάδα κρίσεως σχεδίων, ιδεών, προτεραιοτήτων και σχέσεων μπορεί να αποδειχτεί αυτή για πολλούς από εσάς, καθώς η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου, γίνεται στις 31, απέναντι από το ζώδιό σας, στους Ιχθύς. Στις 27 αποχωρεί από το ζώδιό σας ο Άρης, τον οποίο… φιλοξενείτε – ζόρικος μουσαφίρης – από τις 11 Ιουλίου. Βεβαίως θα μπορούσαμε να πούμε και το… λήξη συναγερμού με την αποχώρησή του αλλά παραμένεις σε εσάς ο κυβερνήτης σας, Ερμής και μάλιστα ανάδρομος. Συμπέρασμα; Δεν ησυχάσετε – ιδιαίτερα γιατί δεν ξεκαθαρίζει ολότελα και το τοπίο στην εργασία, τις σπουδές μία σχέση και τι θα γίνει με το σπίτι, συγγενείς και κάποιον χώρο. Καθοριστικό ρόλο για το τι δεν μπορεί να γίνει και να προχωρήσει και να… σωθεί θα παίξει η Πανσέληνος την 31η Αυγούστου που θα γίνει απέναντί σας στους Ιχθύς. Δευτέρα και Τρίτη προσπαθήστε να κάνετε προληπτικές ενέργειες αν κάτι βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται σωστά και πάει να… στραβώσει. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Tip:  Η Δευτέρα, ιδιαιτέρως το απόγευμα, προσφέρεται για πλήρη αξιοποίηση. Η Τρίτη ουδέτερη όπως και η Τετάρτη έως το μεσημέρι. Προσεκτικά παντού από Τετάρτη μεσημέρι έως Παρασκευή βραδάκι. Ε… Θα βοηθήσει κάπως και ο Δίας.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Είναι μία κάπως περίεργη Δευτέρα αυτή που ξεκινάει αυτή την σύνθετη βδομάδα που απαρτίζεται από τα… ρέστα του Αυγούστου και το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη. Διόλου απίθανο βέβαια αυτό το… περίεργο να έχει να κάνει με το Σαββατοκύριακο που μόλις έφυγε. Δευτέρα 28 και ο Άρης εισέρχεται με κάπως άγριες διαθέσεις στο ζώδιό σας και μοιάζει σαν να σας ξυπνάει κάποιος όχι με μια γλυκιά καλημέρα αλλά με ένα μικρό… μπουγέλωμα με νερό στο κεφάλι. Οι υποχρεώσεις και η προσγείωση σε μια πιο απαιτητική πραγματικότητα ξεκινούν. Φυσικά ο ανταγωνιστικός και απαιτητικός Άρης θα παραμείνει στο ζώδιό σας έως τα μέσα του Οκτώβρη περίπου. Ατσαλώστε νεύρα, ψυχραιμία και προσοχή για να κερδιθεί το φθινοπωρινό στοίχημα Έχετε αρκετή δουλειά μπροστά σας. Η Πανσέληνος στις 31 Αυγούστου στους Ιχθύς επηρεάζει φυσική και ψυχική κατάσταση και εργασία. Διαφορές και ασάφειες συζητούνται με τρόπο, είτε αφορούν στον έρωτακαι την εργασία. Την Τρίτη και την Τετάρτη.

Tip:  Υπομονετικοί, συμβιβαστικοί και προσεκτικοί την Δευτέρα, το Σάββατο και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Ο Αύγουστος αποχαιρετά και ο Σεπτέμβρης καταθέτει την Παρασκευή τα διαπιστευτήρια του. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αν η Πανσέληνος στις 31 στους Ιχθύς και την αναδρομή Αφροδίτη που δεν επιτρέπει να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική πληρότητα και ησυχία για παρακάτω έχει και κάποια πιο θετικά πράγματα να προσφέρει. Συγκεριμένα από την Δευτέρα κιόλας έχουμε την μετακίνηση του Άρη στο Ζυγό και αυτός σας υποχρεώνει να βάλετε και ένα… μάτι στην πλάτη, έτσι που να μπορείτε να κατασκοπεύετε τι κάνουν ανταγωνιστές, ζηλιάρηδες και κρυφοί εχθροί. Η Αφροδίτη σταθερά στον Λέοντα -αν και αναδρομή βελτιώνει την κοινωνική σας υπόσταση και εικόνα – το ίματζ καλέ- ενώ ο Δίας στον Ταύρο αν και κόντρα, σας φέρνει κοντά σε συνεργάτες που μπορεί να σας στηρίξουν έως και να σας… ξελασπώσουν. Μετρό στην κτητικότητά σας, ιδιαίτερα όσον αφορά φλερτς και νέες γνωριμίες. Όσοι είσαστε γεννημένοι στον Οκτώβρη έχετε και την σταθεροποιητική – σε όσα έχετε κατακτήσει – στάση του Κρόνου.

Tip:  Φανείτε περισσότερη υπομονετικοί και προσεκτικοί – ιδιαίτερα με συγγενικά πρόσωπα, χώρους και ακίνητα – από την Δευτέρα το μεσημέρι  έως και την Τετάρτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Εξαιρετικά σύνθετη αυτή βδομάδα που απαρτίζεται από το υπόλοιπο του Αυγούστου και το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη. Σύνθετη όμως δεν είναι μόνο γι’ αυτό αλλά από τα πλανητικά και άλλα φαινόμενα. Στις 27 δωρο Θέου, ο Άρης που σας ταλαιπώρησε ποικιλοτρόπως από τις 11 Ιουλίου και μετά, περνάει σε μία υποστηρικτική θέση στον Ζυγό. Λογικά στην πορεία θα συνδράμει στο να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα έτσι που να ξέρετε από ποιο… μέτωπο θα συνεχίσετε να… μάχεστε, προκειμένου να σημειώσετε και κάποια νίκη. Όμως πρώτα θα μιλήσει η Πανσέληνος που θα γίνει στις 31 στους Ιχθύς. Μπορεί το φαινόμενο που γίνεται την 31η αλλά συνήθως ένα καθοριστικό γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια, τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας, μπορεί να συμβεί και λίγο πριν και λίγο μετά από αυτήν την ημερομηνία. Δεδομένου ότι και ο Ερμής παραμένει ακόμα ανάδρομος δημιουργείται μία γενικότερη… βαβούρα. Ας είσαστε λοιπόν πιο προσεκτικοί παντού σαφώς και στην υγεία.

Tip:  Μικρή αλλά ουσιαστική εύνοια από Δευτέρα απόγευμα έως Τετάρτη απόγευμα και από Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή βράδυ. Προσεκτικότερα παντού από Τετάρτη απόγευμα έως Παρασκευή βραδάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Το… καμπανάκι ότι κάτι αλλάζει από Δευτέρα 27 Αυγούστου ήχησε ήδη και θα ηχήσει ξανά αυτήν την εβδομάδα καθώς ο Άρης – ανταγωνιστικός, επιτακτικός ως προς την προσαρμογή σε αλλαγές και νέες καταστάσεις και υποχρεώσεις – παίρνει θέση στο Ζυγό. Στις 27 Αυγούστου τυπικά και ουσιαστικά μέσα από ένα γεγονός και μια κατάσταση σηματοδοτείται μια νέα φάση πιο απαιτητική από πολλές απόψεις που θα προεκταθεί έως τα μέσα του Οκτώβρη. Οι ρυθμοί της καθημερινότητά σας θα αλλάξουν σταδιακά, καθώς θα μπαίνετε πιο βαθειά στις νέες συνθήκες που θα επικρατούν. Σημαντικό από σήμερα και μετά το να φροντίζετε πιο σωστά την υγεία – πνευματική, ψυχική και σωματική – καθώς ο Άρης θα αναδείξει ελλείψεις και αδυναμίες. Το σεξ θα παίξει έναν σημαντικό ρόλο και πιο σημαντικό και αυτό μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στο γάμο και την σχέση σας. Από τώρα θα δοκιμάζονται λίγο πιο σκληρά πρόσφατες γνωριμίας, σχέσεις και συνεργασίες.

Tip:  Η Πανσέληνος στις 31 στους Ιχθύς οξύνει την διαίσθησή σας. Ακούστε την. Πιο ευνοικές – αλλά μετά προσοχής – Δευτέρα στις 27. Το νους σας Σάββατο και Κυριακή.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!