Πολλές από εμάς όταν θα βρούμε το μακιγιάζ που μας ταιριάζει και που αναδεικνύει τέλεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, δεν το αλλάζουμε εύκολα.  Επιπλέον, μια κοινή, αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πάντα ο απαραίτητος χρόνος για να πειραματιστούμε με τα make-up looks μας και έτσι αρκούμαστε στο δεκάλεπτο καθημερινό μας μακιγιάζ.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτές οι στιγμές, που νέα make-up trends κάνουν την εμφάνισή τους και εμείς είναι αδύνατον να αντισταθούμε. Κάτι τέτοιο, συνέβη, λοιπόν, όταν πρώτο αντικρίσαμε στα social media το half-halo-esque eye make-up. Και επειδή σίγουρα θα αναρωτιέσαι για το τι είναι, θα σου εξηγήσω αμέσως.

Πρόκειται για τα γυαλιστερά ματιού που μοιάζουν σαν να έχουν φωτοστέφανο. Αυτό το αποτέλεσμα δημιουργείται με την ανάλογη τοποθέτηση και την ανάμειξη των προϊόντων. Συγκεκριμένα κατά την εφαρμογή δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού και στην συνέχεια στο κόκκαλο προς τα πάνω και κάτω από το φρύδι, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μισοφέγγαρο σε σχήμα οβάλ. Το αποτέλεσμα; Όταν στρέφουμε το κεφάλι μας ή γέρνουμε το πρόσωπό σας προς το φως, το προϊόν αντανακλά τη λάμψη και το eye-look μας γίνεται μαγικό χάρη στη δροσερή γυαλάδα που αποπνέει.

 Η σωστή εφαρμογή:

Ιδανικά απλώνουμε το προϊόν- βάλσαμο, λάδι ή τζελ -στην κόγχη των ματιών. Ο πιο σωστός τρόπος είναι να το κάνουμε αυτό αφού θα εφαρμόσουμε τη σκιά ματιών και το spray σταθεροποίησης, καθώς θα κάνει κάθε προϊόν να παραμένει στη θέση του για περισσότερη ώρα.

Τα beauty items για να δημιουργήσουμε την τέλεια γυαλάδα στο eye look μας:

make-up

Skinstick για φυσική λάμψη, Match Stix Glow Skinstick, απόχρωση Purrrl, Fenty Beauty. 

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet