Η φετινή θεατρική σεζόν είναι γεμάτη από δυνατές παραγωγές, επιτυχημένες επαναλήψεις και μία γκάμα ηθοποιών που τους απολαμβάνεις στο σανίδι. Έτσι λοιπόν, αν τις επόμενες ημέρες θέλεις να πας θέατρο, προτείνουμε 5 (για αρχή) παραστάσεις που αξίζουν.

«Οικόπεδα με Θέα» στο θέατρο Άνεσις

Το αριστούργημα του Ντέιβιντ Μάμετ, που έχει βραβευτεί με Pulitzer, το σκηνοθετεί ο Νικορέστης Χανιωτάκης στο θέατρο Άνεσις. Το Οικόπεδα με Θέα διαδραματίζεται κατά τις τελευταίες μέρες ενός διαγωνισμού, που έχει επιβληθεί από τα κεντρικά γραφεία ενός κτηματομεσιτικού γραφείου μιας μικρής αμερικανικής πόλης. Τέσσερις απελπισμένοι κτηματομεσίτες ανταγωνίζονται χωρίς ηθικούς φραγμούς για τις περισσότερες πωλήσεις και παράλληλα για την εκπλήρωση του δικού τους αμερικανικού ονείρου. 

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ο δεύτερος ένα σετ μαχαίρια ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος θα απολυθούν.

Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Άρης Λεμπεσόπουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Δρακόπουλος, Γεράσιμος Σκαφίδας, Μάριος Μαριόλο

παραστάσεις

«Οι Παίχτες» στο θέατρο Κιβωτός

Ένα έργο του Νικολάι Γκόγκολ, δια χειρός του Γιώργου Κουτλή. Βρισκόμαστε σε ένα απομακρυσμένο πανδοχείο της Ρωσίας, όπου εκεί καταφτάνει ένας δεινός χαρτοπαίχτης, απατεώνας, και πλαστογράφος. Στόχος του να βρει τα επόμενα θύματά του, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι απλή υπόθεση. 

Στο ίδιο πανδοχείο μένουν δύο εξίσου δεινοί κομπιναδόροι, που γυρεύουν το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον πρώτο: ένα λαχταριστό θύμα. Οι δύο συναντούν τον ένα και σύντομα ενώνουν τις δυνάμεις τους, οδηγώντας την παράσταση σε ένα πανδαιμόνιο γεμάτο μπλόφες, ρίσκο, ανταγωνισμούς, συμμαχίες, εκπλήξεις κι ανατροπές, καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν σιγά-σιγά όλοι οι παράξενοι ένοικοι που τριγυρνούν σ’ αυτό το μικρό και ήσυχο πανδοχείο.

Παίζουν: Γιάννης Νιάρρος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ηλίας Μουλάς, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Τζαβάρας, Γιώργος Μπουκαούρης και gueststar ο Θέμης Πάνου.

παραστάσεις

Μάθε για τις υπόλοιπες θεατρικές παραστάσεις στο intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet