Μια εντελώς μιλένιαλ απόφαση να πετάξουν στην Κόστα Ρίκα για ένα τρίτο ραντεβού άφησε δύο singles αποκλεισμένους για τρεις μήνες κατά τη διάρκεια του lockdown στην πανδημίας. Κι έγιναν ζευγάρι. Όταν η Κάνι κι ο Ματ γνωρίστηκαν σε dating app δεν φαντάζονταν ότι ο COVID-19 θα μετέτρεπε το αυθόρμητο ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα σε πολύμηνη περιπέτεια.

dating app

Μετά το match στο Hinge, το ζευγάρι βγήκε σε δύο σχετικά επιτυχημένα ραντεβού πριν αποφασίσει να πει YOLO και να κλείσει εισιτήρια για ένα αυθόρμητο τρίτο ραντεβού στην Κόστα Ρίκα. Το μοιραίο τρίτο ραντεβού τους συνέβη τον Μάρτιο του 2020, τη στιγμή που η πανδημία COVID-19 άρχιζε να εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο τρίτο ραντεβού κατά τη διάρκεια του lockdown της πανδημίας COVID-19 μετατράπηκε σε μια επιτυχημένη σχέση, με το ζόρι. Δεν είναι τόσο ρομαντικό αν το καλοσκεφτείς. Η πτήση της επιστροφής τους ακυρώθηκε και το ξενοδοχείο τους έδιωξε. Χάρη στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς λόγω Covid, όλες οι πτήσεις ακυρώθηκαν. Και έμειναν ακυρωμένες για 79 ημέρες.

ελικά, όταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλάρωσαν και μπόρεσαν να φύγουν από την Κόστα Ρίκα, πήραν τη συνειδητή απόφαση να συνεχίσουν τη σχέση τους. 

Διάβασε τη συνέχεια στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet