Μετά από έναν έντονο -ομολογουμένως- δεύτερο κύκλο Bridgerton που μας έβγαλε την ψυχή, περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία τον τρίτο. Στο δεύτερο κύκλο μέχρι να συμβεί το μοιραίο ανάμεσα στον Antony και την Kate και να αποφασίσουν επιτέλους να είναι μαζί απηυδήσαμε όλοι! Ποιοι όμως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο cast της τρίτης σεζόν; Πότε βγαίνει; Πότε θα αρχίσει να ξαναγράφει η Lady Whistledown; Και κυρίως ποιο θα είναι το επόμενο love story;

H ερωτική ιστορία στον 3ο κύκλο του Bridgerton δεν είναι αυτό που νομίζεις

Πότε βγαίνει;

Μέχρι τώρα δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια επίσημη ημερομηνία, μόνο το ότι ανανεώθηκε για τρίτο κύκλο! Η δεύτερη σεζόν κυκλοφόρησε ένα χρόνο σχεδόν από την πρώτη οπότε υπολογίζεται -και οι φήμες λένε- πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2023.

Ποιοι από το cast θα επιστρέψουν;

Μετά την ηχηρή απουσία του Page είναι λογικό οι fan της σειράς να αναρωτιούνται εάν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αγαπημένους χαρακτήρες όπως οι Bailey και Ashley για παράδειγμα. Η Ashley επιβεβαίωσε (ευτυχώς) πως θα συνεχίσουν κανονικά οι δύο αγαπημένες αδερφές από την Ινδία και την τρίτη σεζόν: “Θα επιστρέψουμε! Η Κate και ο Αntony είναι μόλις στην αρχή! Θα ήθελα να δω την Κate να χαλαρώνει λίγο και να απολαμβάνει το ταξίδι της αγάπης που έχει ξεκινήσει! Νομίζω ότι το αξίζουν και οι δύο”.

H ερωτική ιστορία στον 3ο κύκλο του Bridgerton δεν είναι αυτό που νομίζεις

Κι άλλοι χαρακτήρες θα συνεχίσουν να εξερευνούν την αγάπη όπως οι Penelope, Eloise, Colin, Benedict κ.α! Μάλιστα η Jessie, η τηλεοπτική Eloise αγαπά τόσο τον χαρακτήρα της που δήλωσε: “Θα συνεχίσω να παίζω την Eloise για όσο με αφήσουν. Πολύ ευχαρίστως να συνεχίσω μέχρι τα 40 μου!”

Ποιο love story θα πρωταγωνιστήσει;

Εάν η σειρά ακολουθήσει τα βιβλία, η επόμενη ιστορία έρωτα που θα παρακολουθήσουμε είναι αυτή του Benedict (Luke Thompson) και έχει κάτι από Σταχτοπούτα καθώς ερωτεύεται την κόρη ενός κόμη, τη Sophie Beckett, την οποία έχει κάνει δούλα η θετή της μητέρα.

Όμως έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως οι υπεύθυνοι της σειράς θα ακολουθήσουν άλλο δρόμο πιο απροσδόκητο! Μάλλον τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν η Penelope και ο Colin! Η Simone Ashley δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα δει τον Luke και την Νicola να τα σπάνε!”

Ένας από τους υπεύθυνους σεναριογράφους δήλωσε: “Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να θέσουμε τα θεμέλια της ερωτικής ιστορίας ανάμεσα στην Penelope και τον Colin, ενώ παράλληλα οι πρωταγωνιστικές ιστορίες ήταν άλλες! Η σειρά βασίζεται στα βιβλία αλλά δεν δεσμευόμαστε από αυτά!

Και φυσικά οι παράλληλες ιστορίες και τα σκάνδαλα θα συνεχιστούν κανονικά! Τι θα γίνει τώρα που η Eloise ξέρει την πραγματική ταυτότητα της Lady Whistledown; Μέχρι να βγουν επίσημες ανακοινώσεις όλα αυτά είναι φήμες που κυκλοφορούν! Εμείς ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

H ερωτική ιστορία στον 3ο κύκλο του Bridgerton δεν είναι αυτό που νομίζεις
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!