Και ποια δεν είναι ενθουσιασμένη με τον τρίτο κύκλο Bridgerton; Στον δεύτερο κύκλο μας βγήκε η ψυχή μέχρι ο Antony Bridgerton να κάνει την κίνηση και να παντρευτεί την αγαπημένη του και κανονικά ήταν η σειρά για τον επόμενο σε ηλικία αδερφό τον Benedict Bridgerton!

Όμως μη βιαζόμαστε γιατί επιτέλους η Nicola Coughlan ή αλλιώς Penelope ή Lady Whistledown μας είπε το «κουτσομπολιό «που ανυπομονούσαμε να μάθουμε»! Μπορεί να μην το τύπωσε σε κάποιο τυπογραφείο στην κακόφημη μεριά της πόλης, αλλά το μετέδωσε στο Instagram γράφοντας: “Όπως και η Lady Whistledown κρατούσα κι εγώ ένα πολύ μεγάλο μυστικό για αρκετό καιρό… όμως έχω να σας πω ότι το @bridgertonnetflix season 3 είναι η ιστορία της Penelope και του Colin.” Με τον Luke Newton που ενσαρκώνει τον Colin να συμπληρώνει «Φαίνεται πως πια τo μυστικό αποκαλύφθηκε!»

Bridgerton

Ο Luke Thompson, ο Benedict στη σειρά, είχε δώσει κάποια στοιχεία πως δεν θα είναι η δική του ιστορία στον επόμενο κύκλο σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly: «Τι συμβαίνει: Τα βιβλία είναι τα βιβλία και το show βασίζεται απόλυτα σε αυτά, χωρίς όμως να δεσμεύεται απόλυτα!» εξήγησε, ενώ συνέχισε: «Τα βιβλία ορίζουν τον Benedict ως επόμενο αλλά δεν το γνωρίζουμε μετά βεβαιότητας γιατί το show είναι το show και έχουν την άδεια να το διαχειριστούν όπως θέλουν! Είναι έτσι κι αλλιώς μια ομαδική δουλειά […] δεν είναι ότι απλά κάθομαι και περιμένω τη μεγάλη μου στιγμή, γιατί είναι μια τεράστια ομαδική δουλειά κι αυτό μου δίνει τρομερή απόλαυση! Όσο ο Benedict υπάρχει και εξελίσσεται στη σειρά είμαι χαρούμενος».

Bridgerton

Στη σύνοψη του μυθιστορήματος διαβάζουμε…

“Η Penelope Featherington είναι κρυφά ερωτευμένη τον αδερφό της καλύτερης της φίλης- από πάντα. Μετά από μισή ζωή παρακολουθώντας τον Colin Bridgerton από μακριά, νομίζει ότι ξέρει τα πάντα για εκείνον, μέχρι που ‘’σκοντάφτει’’ στο βαθύτερο μυστικό του. . . και φοβάται ότι δεν τον ξέρει καθόλου.

Ο Colin Bridgerton έχει βαρεθεί να τον θεωρούν όλοι σαν έναν ανεγκέφαλο γόη, ενώ έχει κουραστεί πολύ από την κουτσομπόλα Lady Whistledown η οποία αναφέρεται συνεχώς στο όνομά του. Αλλά όταν ο Colin επιστρέφει στο Λονδίνο από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ανακαλύπτει ότι τίποτα στη ζωή του δεν είναι το ίδιο – ειδικά η Penelope Featherington! Το κορίτσι που ήταν πάντα εκεί, ξαφνικά στοιχειώνει τα όνειρά του. Όταν ανακαλύπτει ότι η Πηνελόπη έχει δικά της μεγάλα μυστικά, αυτός ο άπιαστος εργένης πρέπει να αποφασίσει. . . είναι αυτή η μεγαλύτερη απειλή που έχει να αντιμετωπίσει ή η υπόσχεση για ένα ευτυχισμένο τέλος;”

Διαβάστε επίσης: Bridgerton: Τα κυριολεκτικά δηλητηριώδη beauty tips της σειράς!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet