Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και στο Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος. Από την αναδρομή στη ζωή και τις συνεργασίες του δεν θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στο μεγαλύτερο κομμάτι και της δικής του καριέρας, στη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή. Θυμίζουμε ότι οι δύο καλλιτέχνες αποτέλεσαν δίδυμο τεράστιων επιτυχιών και εδώ και μερικά χρόνια όχι μόνο δεν συνεργάζονται, αλλά δεν έχουν και καθόλου σχέσεις!

Πρώτη μίλησε η Δέσποινα Βανδή λέγοντας: “Τι να σας πω για τον Φοίβο, είναι τόσα πολλά που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει μαζί με τον Φοίβο. Ήταν ήδη πετυχημένος όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα, ήταν ότι δεν υπήρχε ποτέ δεύτερη σκέψη. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, οπότε κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Το “Γεια” ήταν η κορυφαία μας στιγμή. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ και το ξέρουν όλοι οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται μαζί του, είναι ότι στο στούντιο πηγαίνεις και δεν ξέρεις τι θα πεις. Έπρεπε εκείνη την ώρα να πω το τραγούδι, να μάθω τις νότες, να βάλω τον ψυχισμό μου, ατελείωτες ώρες”.

Κατέλειξε λέγοντας “Σε αγαπάω πολύ. Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι άλλωστε, μουσικά 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, την Αμαλία και τα παιδιά!”.

Στο βίντεο της Δέσποινας Βανδή ο Φοίβος απάντησε:

Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήνΗ Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ‘ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις’. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε” είπε ο Φοίβος.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet