Την λένε Αλίσια Φράμις και είναι μία γυναίκα που αφού ολοκλήρωσε τη σχέση της με μια κούκλα βιτρίνας, θέλησε να πάει στο επόμενο επίπεδο και να τα φτιάξει με τον τέλειο, για εκείνη σύντροφο. Αυτός, βέβαια, δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι απτός, είναι ένα κατασκεύασμα AI, ένα ολόγραμμα, το οποίο όμως βασίστηκε σε χαρακτηριστικά που είχαν οι πρώην σύντροφοι της, τα οποία της άρεσαν. Και τώρα θα παντρευτούν!

Η Αλίσια είναι καλλιτέχνιδα και κάποια στιγμή, πριν μερικά χρόνια, αποφάσισε ότι είχε τερματίσει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους, οπότε δοκίμασε την τύχη της με την κούκλα. Ωστόσο το πλαστικό την κούρασε και είπε να το γυρίσει στο άυλο και στο ψηφιακό! Έτσι, τροφοδότησε ένα πρόγραμμα AI με στοιχεία που είχαν οι προηγούμενοι σύντροφοι της εξωτερικά, αλλά και ως χαρακτήρες, και το AI γέννησε το ολόγραμμα AILex.

Η Ισπανο-Ολλανδή (μόνο ένας τέτοιος συνδυασμός θα έκανε κάτι τόσο παρανοϊκό), ακολουθώντας τα χνάρια της Μαρίνα Αμπράμοβιτς, είπε στο όνομα της τέχνης, αλλά και με έναν κρυφό πόθο να έχει βρει το κελεπούρι, να παντρευτεί το καλοκαίρι που μας έρχεται με τον AILex.

Η τελετή θα γίνει στο Ρότερνταμ, στο μουσείο Depot Boijmans Van Beuningen και η Φράμις έχει προνοήσει για τους καλεσμένους από την πλευρά του γαμπρού, με τον μπουφέ να περιλαμβάνει μοριακή κουζίνα, ώστε να μπορούν να φάνε και τα ανθρωποειδή που θα είναι καλεσμένα. Και μη μας ρωτήσετε τι σημαίνει αυτό, γιατί ήδη φανταζόμαστε μια εξέγερση και τον Εξολοθρευτή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Διαβάστε επίσης:

Οι καλύτερες σειρές για να δεις τον Μάρτιο στο Netflix

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet