Πριν από ένα μήνα, αυτό που γράφαμε εδώ, είναι ότι όσα ανακοίνωσε το Netflix για το μήνα Φεβρουάριο ως επερχόμενα στην πλατφόρμα, ήταν λόγος για να ακυρώσουμε τη συνδρομή – έσωσε την παρτίδα το One Day. Τώρα, για τον Μάρτιο, είμεθα αναγκασμένοι να αλλάξουμε το τροπάριο.

Και πώς να το κάνουμε αλλιώς μετά το trailer που κυκλοφόρησε από την πλατφόρμα και ενημέρωνε πως στις 7 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη η σειρά The Gentlemen. Γιατί είναι λόγος αυτή η σειρά να κάνεις συνδρομή στο Netflix, αν δεν έχεις ήδη; Διότι σενάριο και σκηνοθεσία είναι του Γκάι Ρίτσι και ανυπομονούσαμε καιρό για να δούμε τον Ρίτσι να αποπειράται στις σειρές.

Πρόκειται για μια σειρά που βρίσκεται στο ίδιο σύμπαν με την ταινία του 2019, όπου θαυμάσαμε τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ, Μισέλ Ντόκερι, Χιου Γκραντ και, φυσικά τον Ρίτσι.

Στη σειρά δεν ξέρουμε αν θα έχει κάποια σκηνή εμφάνισης, αλλά μάλλον δε θα συμβεί αυτό. Όχι ότι χρειάζεται, αφού το καστ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Τζιανκάρλο Εσπόζιτο (τον αγαπημένο Γκας του Breaking Bad), τον Βίνι Τζόουνς, ενώ πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η υπεργοητευτική Κάγια Σκοντέλαριο και ο Θίο Τζέιμς που μοιάζει με τον Τζέιμς Φράνκο, οπότε αν έχει ανιψάκι, θα τον λέει θείο Τζέιμς Φράνκο.

Εμείς γελάσαμε εδώ, αλλά αν δε γελάσατε, προχωράμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet