Τα κινηματογραφικά δρώμενα πριν την πανδημία, φαντάζουν τόσο μακριά χρονιά, που ξεχνιούνται εύκολα. Γι΄αυτό αν θυμάσαι ποιες ταινίες συζητήθηκαν το 2019, έχεις τρομερό μνημονικό. Αν μάλιστα θυμάσαι και αυτή την καταπληκτική ταινία που βρίσκεται στο Ertflix με πρωταγωνιστή τον Κέισι Άφλεκ, τότε είσαι από τους μεγαλύτερους σινεφίλ στη χώρα.

Εμείς πάλι ούτε τη θυμόμασταν, ούτε την ξέραμε για να τη θυμόμαστε, αλλά την είδαμε στο Ertflix και στο πρώτο κιόλας μισάωρο νιώσαμε την ανάγκη να την προτείνουμε. Κι αυτό κάνουμε με τούτο το κείμενο.

Πρόκειται για την ταινία Light Of My Life που μπήκε πρόσφατα στο Ertflix, που έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Άφλεκ, πατώντας στα χνάρια του αδερφού του, η οποία καταπιάνεται με ένα πολύ σκληρό στόρι, το οποίο αποκτά και άλλη διάσταση αν σκεφτούμε ότι το έγραψε ο Κέισι Άφλεκ που έχει πάντα πάνω του τη σκιά των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό δε σχετίζεται με την ταινία και με το ποιοτικό της αποτύπωμα, το οποίο είναι πάρα πολύ υψηλό, δεδομένου κιόλας ότι έχει ελάχιστο καστ, γυρίστηκε σε φυσικό τοπίο και χωρίς κάποιο μεγάλο όνομα.

Το στόρι λοιπόν, είναι τοποθετημένο σε ένα εγγύς μέλλον όπου έχουν αφανιστεί οι γυναίκες από τον πλανήτη. Ένας ιός τις εξαφάνισε και ελάχιστες έχουν μείνει. Αυτό, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, προκαλεί πρόβλημα στην επιβίωση του είδους, αφού δεν υπάρχουν γυναίκες να γεννούν. Κι όσες ελάχιστες υπάρχουν, κοινότητες ανδρών τις κρατούν κλεισμένες σε καταφύγια, τους κάνουν έρωτα και ελπίζουν πως θα μείνουν έγκυες σε κορίτσια.

Ertflix
Ο Κέισι Άφλεκ στον ρόλο του Μπαμπά, Light of My Life/Ertflix

Ο Άφλεκ είναι ένας άντρας που είδε τη γυναίκα του να γεννάει μια κόρη όταν ξεκίνησε ο αφανισμός και μετά να πεθαίνει. Την κόρη του τη φωνάζει Ραγκ και μαζί κινούνται σε δάση και σε αραιοκατοικημένους τόπους, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες συναναστροφές. Επιβιώνουν και κρύβονται, κρύβονται κι επιβιώνουν.

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet