Και ναι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως το 2023 θα είναι μια χρονιά που το Netflix επιτέλους θα βγάλει τα λεφτά του και θα φέρει στην πλατφόρμα του ταινίες και σειρές που αξίζουν. Άλλες θα βγουν μέσα στον Ιανουάριο και για άλλες θα κάνουμε μια μικρή υπομονή ακόμα όμως αδιαμφησβήτητα ο νέος χρόνος θα έχει αρκετό Netflix and Chill.

The Witcher (3oς κύκλος, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα τέρατα παλεύουν να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt κρύβει τη Ciri της Cintra αποφασισμένος να προστατεύσει την οικογένειά του – που μόλις επανενώθηκε – από αυτούς που απειλούν να την καταστρέψουν. Έχοντας εμπιστευτεί τη μαγική εκπαίδευση της Ciri στη Yennefer, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζει να ανακαλύψει περισσότερα για τις αχρησιμοποίητες δυνάμεις του κοριτσιού. Αντιθέτως, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης, πολιτικής διαφθοράς, μαύρης μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν διακινδυνεύοντας τα πάντα – ή ρισκάροντας να χάσουν ο ένας τον άλλον μια και καλή.

Πρωταγωνιστούν: Henry Cavill, Anya Chalotra


ΥΟU (9 Φεβρουαρίου 4ος κύκλος)

O Joe άλλαξε ξανά περιοχή και αυτή τη φορά θα τον δούμε ως καθηγητή στο μακρινό Λονδίνο. Όπως λέει και ο ίδιος στο trailer, έγινε πιο εκλεπτυσμένος όταν πήγε στην Ευρώπη και η ζωή του στο Λονδίνο του επέτρεψε να θάψει το σκοτεινό παρελθόν του.

Πρωταγωνιστούν: Penn Badgley, Victoria Pedretti, Jenna Ortega


Shadow and Bone (2ος κύκλος, δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία)

Η ορφανή, Alina Starkov, είναι χαρτογράφος της Πρώτης Στρατιάς, με έδρα στην Ανατολική Ράβκα, στην απομονωμένη πλευρά του Shadow Fold, μια σκοτεινή κι επικίνδυνη περιοχή όπου άνθρωποι που προσπαθούν να την διασχίσουν σπάνια επιβιώνουν. Εναντίον της, συνωμοτούν κρυφές δυνάμεις. Μέσα της όμως κρύβει ικανότητες που ίσως μπορέσουν να σταθούν είναι ικανές για να αλλάξουν την μοίρα του κατεστραμμένου κόσμου της. Στο ταξίδι αυτό δεν είναι μόνη της. Ο καλύτερος της φίλος, Malyen Oretsev, είναι ιχνηλάτης της Πρώτης Στρατιάς. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, καθώς είχαν μεγαλώσει μαζί στο ίδιο ορφανοτροφείο.

Πρωταγωνιστούν: Archie Renaux, Jessie Mei Li, Ben Barnes


You People (27 Ιανουαρίου)

Ένα νέο ζευγάρι κι οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν την αγάπη στον σύγχρονο κόσμο μέσω πολιτισμικών συγκρούσεων και κοινωνικών προσδοκιών. Όλες οι σχέσεις καταλήγουν να έχουν την ίδια πρόκληση: γνωριμία με τους γονείς!

Πρωταγωνιστούν: Eddie Murphy, Jonah Hill, Lauren London


The Hunger Games (1η Φεβρουαρίου)

Σ’ ένα φανταστικό μέλλον, η πρώην Βόρεια Αμερική έχει διχαστεί από εμφύλιο πόλεμο κι έχει υποταχθεί σ’ ένα απολυταρχικό καθεστώς της φρίκης. Λέγεται Πάνεμ, κυβερνάται από τη λαμπερή πρωτεύουσα Κάπιτολ κι αποτελείται από δώδεκα Περιοχές που λειτουργούν ως τροφοδότες και υπηρετούν τον σαδιστή Πρόεδρο Σνόου. Σε ανάμνηση του εμφυλίου και σε ένδειξη υποταγής των πολιτών, κάθε χρόνο διοργανώνονται οι Αγώνες Πείνας, όπου ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από την κάθε Περιοχή, από δώδεκα μέχρι δεκαοκτώ χρόνων, κληρώνονται για να συμμετάσχουν σ’ ένα μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης, όπου υπάρχει μόνο ένας νικητής.

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζος Χάτσερσον

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet