Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στην Αννίτα Πάνια. Μίλησε για το #metoo και το πόσο βοήθησε στην αποκάλυψη των κακοποιήσεων αλλά και την υποστήριξη τα social media. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορήθηκε ότι διέρρευσε προσωπικές στιγμές με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Υπήρχε ένας βρώμικος κόσμος που ήταν σκεπασμένος και τα social media κατάφεραν να τον ξεσκεπάσουν. Όλοι αυτοί οι βιαστές, οι παρενοχλητές πάντοτε υπήρχαν. Απλώς δεν υπολόγιζαν ότι κάποιος μπορεί πλέον να τους ξεσκεπάσει. Εκεί την πατήσαν».

Συνέχισε: “Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλοι νιώσαμε αμήχανα γιατί τον είχαμε βάλει στο σπίτι μας… και είναι μια προδοσία. Μια μικρή προδοσία.  Ένας άνθρωπος που γελάς μαζί του, να αποκαλύπτεται ύστερα ότι το γέλιο το χρησιμοποίησε για άλλους λόγους. Θα έπρεπε με την ίδια γενναιότητα οι εμπλεκόμενοι και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής να βγουν και να πουν “εμείς είμαστε, κάναμε λάθος”. Η κάλυψη δίνει την ευκαιρία στον επόμενο να κάνει το ίδιο λάθος. Το χρήμα έχει ασυλία, η διασημότητα έχει ασυλία, αλλά όλα αυτά συντρίβονται” τόνισε ο Βαγγέλης Περρής.

Αναφέρθηκε στο πόσο σοκαριστικά είναι όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αλλά τονίζει πως αυτά συνέβαιναν από πάντα και τύχαιναν σχεδόν απόλυτης συγκάλυψης. Πλέον όμως ο κόσμος έχει εξοργιστεί και θέλει να βάλει ένα στοπ.

Αναφέρθηκε επίσης στο Θέμο Αναστασιάδης, στη συνεργασία τους, στις συγκρούσεις τους και στο πόσο του λείπει!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet