Ο Στέφανος Ξενάκης, ο αγαπημένος μας συγγραφέας κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στις 3 βασικές, κατά τον ίδιο, συνήθειες που πρέπει να βάλουν οι άνθρωποι στη ζωή τους και αυτές είναι η κίνηση, το διάβασμα και το γράψιμο και ανέλυσε τα οφέλη που θα κερδίσουν κάνοντάς τες. Μίλησε επίσης, για το χρόνο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε κάτι συνήθεια καθώς και για τις δυσκολίες που συνήθως συναντάμε σε αυτή την προσπάθεια!

Η συνέντευξη προχώρησε με το προσωπικό του βίωμα, για τη δουλειά που δεν τον γέμιζε και την απίστευτη περιπέτεια που είχε όταν έχασε τη φωνή του χωρίς να υπάρχει θέμα υγείας.

Ο δημοφιλής συγγραφέας, μίλησε ακόμη για τη μεγάλη σημασία που έχει το συναίσθημα για τον ίδιο λέγοντας ότι κατα βάθος ο καθένας ξέρει αν είναι καλά μέσα του ή όχι από το πώς θα είναι τα συναισθήματά του το βράδυ όταν κοιμηθεί.

Τέλος, αναφέρθηκε στο τί περιμένει από το νέο έτος, εξηγώντας πως η ευχή που πρέπει να δίνουμε δεν είναι «Καλή χρονιά να έχουμε» αλλά «Καλή χρονιά να δημιουργήσουμε» γιατί μόνο εμείς έχουμε την ευθύνη της ζωής μας!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet