Η Ανδρομάχη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό που της συνέβη ως έφηβη, όταν είχαν διαρρεύσει γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο από συμμαθητές της.

«Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν 16 χρονών», είπε η Ανδρομάχη στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Οι γονείς δεν περιμένουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί τους.

Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις».

«Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη. Πρέπει να είμαστε όλοι όσο πιο κοντά γίνεται στον άλλο, πρέπει ο άλλος να νιώθει έτοιμος να σου πει το οτιδήποτε», αναφέροντας ότι οι γονείς της ήταν υποστηρικτικοί.

«Τα social media έχουν τα αρνητικά τους αλλά έχουν και τη μαγεία τους. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι κοντά στον κόσμο που με ακολουθεί και με στηρίζει, να συζητάω μαζί τους. Υπάρχουν είδη μουσικής που προάγουν τη βία, το lifestyle με τα πολλά χρήματα και τα λοιπά»

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίησή της: «Έχω φωτογραφίες, μηνύματα και τηλέφωνα που αποδεικνύουν όσα έχουν συμβεί»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet