Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ως μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών που κατηγορούν τον ηθοποιό για βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν βρέθηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή (18/3) καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, ενώ όπως είπε ο δικηγόρος του έχει χάσει 25 κιλά και πλέον είναι άλλος άνθρωπος. Μάλιστα, στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ότι δεν προαυλίζεται και βγαίνει από το κελί του στον Κορυδαλλό μόνο για να πάει στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κατάθεσή στο ΣΕΗ φαίνεται πώς έχει πει μεταξύ άλλων για την εμπειρία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μου και όχι μόνο», ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου». Μάλιστα, σημείωσε: «Έζησα καθεστώς βίας και τρόμου».

Ο ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους είχαν ξεκινήσει ερωτική σχέση πριν τις πρόβες τους για την θεατρική παράσταση “Οι Ηλίθιοι”, η οποία διατηρήθηκε για έξι μήνες. Μάλιστα, τόνισε ότι η σύζυγός του γνώριζε γι’ αυτή την εξωσυζυγική του σχέση καθώς για εκείνον ήταν σοβαρή και είχε αναγκαστεί να της μιλήσει.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Ψυχικό

Στις 27 Απριλίου βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 675 τ.μ και μέσα έχει δύο μεζονέτες. Είναι και οι δύο ιδιοκτησίας του ηθοποιού, ενώ στη μία μένει η οικογένειά του. Η πρώτη προσφορά είναι 645 χιλιάδες ευρώ και το σπίτι είναι 360 τ.μ!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet