Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού σε βάρος τριών γυναικών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζήτησε να απολογηθεί καθισμένος καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι βεβαρημένη και ξεκίνησε λέγοντας: «Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 60 μου χρόνια θα βρισκόμουν σε αυτή τη θέση. Με λένε Πέτρο Φιλιππίδη και ότι απέμεινε από αυτό».

Μίλησε για προσωπική, επαγγελματική, οικονομική και οικογενειακή καταστροφή, αλλά και για επιβάρυνση της υγείας του. Αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και μίλησε για το μέρος που γεννήθηκε τη Σοφοκλέους. «Εκείνη την εποχή ήταν η περιοχή με τα μπουρδέλα. Εγώ μεγάλωσα μέσα σε αυτές τις γυναίκες. Έπαιζα εκεί με τους φίλους μου. Τους μιλούσαμε. Είχα πάντα μια βαθιά εκτίμηση, αγάπη και θαυμασμό για αυτές. Όχι μόνο γι’ αυτές. Για όλες τις γυναίκες…».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν είναι βιαστής και ότι αυτό είναι που τον ενοχλεί περισσότερο, όχι το ότι η καριέρα του τελείωσε.

Η συνέχεια ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τις συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή: «Στη φυλακή σου σταματάει το μυαλό, σταματάει η καρδιά σου, η ζωή σου, τελειώνεις».

Η απολογία του ηθοποιού συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet