Περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω… Η αλλιώς δες το viral video του Χρήστου Μάστορα και της Δέσποινας Βανδή και μίσησε τον εαυτό σου που εσύ στη δουλειά λέγοντας «περνάω καλά» εννοείς τα ανέκδοτα και τα Memes που ανταλλάσσεις με τους συναδέλφους. Η επιστολή του Χρήστου Μάστορα, (παρακάτω η αιτία αυτής) περιγράφει μια ωραία ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον, ΑΛΛΑ… Υπάρχει πάντα ένα μεγάλο αλλά.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την ιστορία από όπου εμπνεύστηκε το κείμενο που γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση και το οποίο σας τρώει χρόνο από τη ζωή σας για να το διαβάσετε (ξέρω, είναι μεγάλο σε λέξεις, την έχω πει τη γνώμη μου, αλλά κανείς δεν με ακούει), ακολουθεί μια μικρή εισαγωγή προς ενημέρωσή σας. Ο λόγος γίνεται για ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο νυχτερινό μαγαζί «Έναστρον», όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα με τεράστια επιτυχία (αλήθεια λέω!).

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του κοινού τους προγράμματος, η συναδελφική αλληλεγγύη χτύπησε κόκκινο, άγγιξε το απόλυτο, έφτασε στο peak, με τους δύο καλλιτέχνες να τραγουδούν on stage σε ένα τρυφερό τετ α τετ, το οποίο –αν είναι δυνατόν στις ημέρες μας πώς μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο!– καταγράφηκε από θαμώνα, ανέβηκε, φυσικά, στα social και έγινε viral σε χρόνο μηδέν. Και αυτό γιατί οι δύο τραγουδιστές φαίνονται σαν να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί επί σκηνής – ή τουλάχιστον έτσι ερμηνεύτηκε από το σύνολο των sites (όχι από τα δικά μας).

Κατ’ αρχάς, να πω ότι μια χαρά ο χαβαλές και η ατμόσφαιρα on stage, μας αρέσει και τα επικροτούμε ξεκάθαρα! Ποιοι είμαστε, άλλωστε, εμείς για να πούμε το αντίθετο. Εξάλλου, την ώρα που ακούς τον ύμνο «Φεύγω αλλά…», που τόσο συγκλονιστικά έχει ερμηνεύσει ο Θέμης Αδαμαντίδης, θέλεις να δεις και τον τραγουδιστή να απομακρύνεται από τη Δέσποινα, μεγαλώνοντας την απόσταση αναπνοής που τους χώριζε μέχρι λίγο πριν, για να επιβεβαιώσεις και του στίχου το αληθές, ότι φεύγει, δηλαδή, φεύγει μακριά, οπότε νέο οξυγόνο θα μπει επιτέλους στους πνεύμονες της τραγουδίστριας που σηκώνει και εκείνη τα χέρια ψηλά (όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο).

Διάβασε τη συνέχεια στο Intronews.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet