Αγαπητό μου ημερολόγιο!

Χριστουγεννιάτικη αυτή η Δευτέρα και ελπίζω να μην σας έχει βρει με πονοκέφαλο όπως εμένα. Δύσκολα Χριστούγεννα τα φετινά αλλά την περάσαμε την πρώτη πίστα και πάμε για τη δεύτερη της Πρωτοχρονιάς! Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, θείες να τρέχουν πάνω κάτω να με ρωτάνε πώς πάει, τι γίνεται με τη δουλειά, πότε θα βρω ένα καλό παιδί, άντε να μας βρει καλά η χρονιά κλπ.

Στο μεταξύ είναι η εποχή που πρέπει να συνεννοηθείς με τους φίλους σου πού θα πάτε να το γιορτάσετε τα Χριστούγεννα. Αρχίζει ο ένας το μακρύ του και το κοντό του όπως «εγώ θέλω μπουζούκια», «εγώ λέω να πάμε για φαΐ», «εγώ λέω σε μπαρ», κι εγώ παιδιά λέω να μ’ αφήσετε σπίτι μου, στην ησυχία μου, να δω ταινίες αλλά ο κόσμος δεν είναι τέλειος. Εγώ θα την πω την αμαρτία μου, μπουζούκια προτιμούσα τα οποία με τα Χριστούγεννα έχουν αυξήσει τιμές τύπου 2.000-5.000 το τραπέζι γιατί το έχουν… απωλέσει εντελώς μάλλον. Φυσικά όμως σαν λαός έχουμε γούστα ακριβά, είμαστε μερακλήδες και εννοείται ότι δεν μας πτοεί καμία τιμή όταν πρόκειται για μπουζούκια!

Και όταν λέω γούστα ακριβά, μου έρχεται στο μυαλό η Εύα Καϊλή με τις βαλίτσες μετρητά και πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Έχοντας κάνει 16 χρόνια γαλλικά όπου για να τα μάθουμε, μας έχουν πατήσει κάτω, αυτό το Elle n’ est  jamais corrompue (άσε την κλίση που είναι λάθος…) και που έγινε «Ελ νε ζαμέ Κορωπί» με στιγμάτισε. Τρεις μέρες γελάω σα χαζή και σκέφτομαι το επικό τρολλάρισμα που του έκανε το Γαλλικό Ινστιτούτο με το «Parlez-vous Français?» και hashtag #koropi_jamais. Το Κορωπί όπως καταλαβαίνεται είναι πλέον η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελλάδας. #me_to_koropi!

Κι αν δεν έχετε με ποιον να πάτε στο Κορωπί ή τέλος πάντων κάπου αυτές τις γιορτές, μη σκάτε! Η Lady D, κατά κόσμον Άντζελα Δημητρίου, είναι 6 χρόνια μόνη της. Όπως λέει, δεν έχει ανάγκη κανέναν και τα έχει βρει με τον εαυτό της. Κι εσύ Σούλα κάθεσαι και σκας με τον Μπάμπη που δεν σε παίρνει τηλέφωνο! Άκου το είδωλο, μην είσαι χαζή! Βγες, απόλαυσε την οικογένειά σου και άσε τον Μπάμπη να κουρεύεται ή ό,τι θέλει να κάνει τέλος πάντων.   

Δεν έχω να πω πολλά σε αυτή τη μουρμούρα γιατί μου κάνει επιθέσεις ο Μπρούνο να μου φάει τον κουραμπιέ και πρέπει να υπερασπιστώ τη θέση μου. Μέχρι την Πρωτοχρονιά και την επόμενη Δευτέρα αν θέλετε να πάτε μπουζούκια, πηγαίντε γιατί «μια ζωή την έχουμε», και στο Κορωπί έχουν ψυχή, τα είδωλα να τα ακούς και Σούλα μου μη σκας και σκάσε χαμόγελο, μπορεί η νέα χρονιά να είναι καλύτερη!

Καλή εβδομάδα!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet