Αγαπητό μου ημερολόγιο!

Άλλη μια Δευτέρα, άλλη μια μουρμούρα. Ο Ιανουάριος έφτασε στο τέλος του κι εμένα μόνο μου φάνηκε πως πέρασε βασανιστικά αργά; Αυτό ήταν! Πάει ο πρώτος μήνας…  Οι περισσότεροι είμαστε «ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή σα ροκ συγκρότημα» και πάμε για τους υπόλοιπους 11! Εάν αναλογιστείς πώς ήμασταν προ καραντίνας  και πώς είμαστε τώρα, θα καταλάβεις πως καλά κρατιόμαστε – ακόμα – αν και τα νεύρα του κόσμου δεν είναι καλά, και δη των οδηγών.

Κάτι τέτοια σκέφτομαι εγώ, Δευτέρα πρωί προς το γραφείο και ξαφνικά βλέπω ένα αμάξι να λοξοδρομεί προς τη λωρίδα μου ενώ είμαστε ήδη δίπλα δίπλα και σκέφτομαι «αυτό θα είναι υπέροχο ξεκίνημα για την εβδομάδα μου», και κοιτάζω τον οδηγό ο οποίος έχει δει την εκκλησία που είναι πριν το Δακτυλίδι, έχει αφήσει το τιμόνι και σταυροκοπιέται. Εκείνη την ώρα σταυροκοπιόμασταν νοητά άλλοι τρεις οδηγοί γιατί προφανώς πατηθήκαμε στα φρένα αλλά αυτός δεν φοβόταν τίποτα…  Αν πάθαινε κάτι, θα πήγαινε θεοσεβούμενος τουλάχιστον!

Τέλος πάντων, μην πω τίποτε μη θεοσεβούμενο κι εγώ πρωί πρωί και ας ξεκινήσω με τα δικά μου. Πιστεύετε ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει αφήσει κάποιον χριστιανό που δεν έχει τσακωθεί; Δεν θα πω αν έχει δίκαιο ή όχι- δεν είμαστε εδώ να τον κρίνουμε- όμως αισθάνομαι πως μια φορά το μήνα δημιουργείται ένα beef. Εμένα με ψήνει προσωπικά. Αυτόν τον μήνα έχουμε Αλέξη Κούγια VS Αγγελική Νικολούλη. Ότι η εκπομπή της είναι στημένη για την υπόθεση της Πάτρας και πως όλοι πλουτίζουν από τη δυστυχία της ΣΠ (δεν μπορούμε πια να λέμε το όνομά της, είναι τζιζ) και πως όλοι είναι εξαιρετικά άδικοι και κακοί άνθρωποι απέναντι σε μια πιθανή παιδοκτόνο. Η δικαιοσύνη μόνο θα αποφανθεί αν όντως η ΣΠ είναι ένοχη, όμως όταν κατηγορείσαι για κάτι τόσο αποτρόπαιο, η πρώτη αντίδραση της κοινής γνώμης δεν θα είναι θετική. Λέω… σκέψεις κάνω – μη φάμε και καμία μήνυση από το πουθενά!

Και τώρα που είμαστε στα beef, η νέα κοπέλα του Piqué, πήγε σε ψυχολόγο για το bullying που της έκανε η Shakira. Από τη μία, ας το πούμε λίγο, ότι αυτό που έκανε η Shakira ήταν εξαιρετικά βίαιο κι αν με ρωτάτε, αντιφεμινιστικό. Τώρα που έχετε λυσσάξει όλοι με τη γυναικεία ενδυνάμωση, δεν είδα κανέναν να βγει να υποστηρίξει την κοπέλα που της έκανε επίθεση μεγατόνων μια παγκοσμίου φήμης celebrity για να εκδικηθεί τον πρώην της. Όταν το κάνει η απατημένη σύζυγος Shakira είναι οκ! Η άλλη βέβαια έκανε την πλαστική της και πάει και σε ψυχολόγο να λύσει τα προβλήματά της. Άλλοι πάμε για τον τύπο που μας έγραψε, να ξεπεράσουμε τον πρώην μας, να λύσουμε τα θέματα που μας δημιούργησαν οι γονείς μας, για κακοποιήσεις, για κατάθλιψη, για άγχος και τέτοια βαρετά – η Chía πάει για τη Shakira… Ό,τι έχει ο καθένας καλό είναι.

Κάτι άλλο που θα με έστελνε ευχάριστα στον ψυχολόγο μου θα ήταν το ατύχημα που είχε ο Harry Styles σε συναυλία του στις 26 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες. Εκεί που τραγουδούσε το αγόρι μας, πάει να κάνει κάτι σα σπαγκά και κρακ, «κέρασε» τον τυχερό κόσμο. Η Jennifer Aniston, σου λέει, χάζευε από κάτω. Δηλαδή, γιατί να μη χαζεύει η Jennifer; Άνθρωπος δεν είναι; Εντάξει κορίτσια δεν είναι σωστό να αντικειμενικοποιούμε κανέναν άνθρωπο, όμως ο Harry είναι ιδέα πλέον. Και στην τελική, τι θέλουν οι γυναίκες; Έναν Harry Styles θέλουν!

Αυτά για την Δευτέρα μας, ήθελα να κλείσω με μια ευχάριστη εικόνα και μέχρι την επόμενη εβδομάδα να οδηγείτε προσεκτικά, δεν αφήνουμε το τιμόνι ούτε για να κάνουμε τον σταυρό μας, εάν έχετε πρόβλημα με τη διαχείριση των νεύρων σας, υπάρχουν γκρουπ, μην είστε κακές με τις άλλες γυναίκες και εάν έχετε ξυπνήσει στραβά, να σκέφτεστε τον Harry να σας φτιάχνει το κέφι (όχι τον «πρίγκιπα, τον άλλον, τον ωραίο!)… 

Καλή εβδομάδα!

Διαβάστε ακόμα: Η Μουρμούρα της Δευτέρας: θέματα υγείας, μεγάλοι έρωτες, Elon Musk, χαλαρές βόλτες και «Ζαμέ Κορωπί» vol2!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet