Η Chiara Ferragni εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» όπου αναφέρθηκε πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Fedez αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα και ότι η κρίση στον γάμο τους είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θεωρείτε ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η χειρότερη…».

Αναφορικά με τη δημοσιότητα που έχει η ζωή της λόγω των κοινωνικών δικτύων σχολίασε: «Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι- Συγκλονιστική διακόσμηση και μοναδική θέα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!